Skip to content
Oona Tynkkynen30.6.2020 14:58

Kaksi kovaa - Fibion & Onerva Hoivaviestintä Yritystehtaan hautomoon!

Yritystehtaan hautomo vahvistui kesäkuussa kahdella uudella, vahvasti hyvinvoinnin kentällä toimivalla startupilla, Onerva Hoivaviestintä Oy:lla sekä Fibion Oy:lla!

”Mahtava päästä osaksi mukaan Yritystehtaan hautomoa. Odotetaan innolla valmennusta ja sparrausta!” Onerva Hoivaviestinnän Ville Niemijärvi iloitsee.

Onerva Hoivaviestintä on kotihoitoon ja palveluasumiseen kehitetty sovellus, joka keskittyy ensisijaisesti omaisviestintään. Palvelu mahdollistaa yhteistyön omaisten ja hoitajien välillä, ja sillä voidaan viestinnän lisäksi lähettää muun muassa tiedotteita ja hoitaa ikäihmisten kauppa-asioinnit.

Toinen sisään otetuista yrityksistä on Fibion, joka keskittyy istumisen- ja arkiaktiivisuuden mittaamiseen ja analysointiin. Fibionin mittari tunnistaa arjen erilaisia aktiivisuustyyppejä, kuten istumisjaksot, seisomiset sekä kevyen ja reippaan kävelyn. Se mittaa ja analysoi eri aktiivisuustyyppien energiankulutuksen ja terveysvaikutukset taustatietojen perusteella.

”Todella hienoa päästä hautomoon, kun tietää miten kovia ammatillisia siellä on, ja miten hyvää sparrausta sieltä saa. Näen tämän selkeänä askeleena Fibionin menestystarinassa”, Fibionin Olli Tikkanen hehkuttaa.

Esihautomosta Rahoituspaaneelin kautta Hautomoon

Sekä Onervan että Fibionin taipaleet Yritystehtaalla alkoivat Hautomoa edeltävästä esihautomosta syksyllä 2019. Molempien yritysten esihautomovalmennuksen päätöksenä oli Yritystehtaan ja Suomen Yrityskehityksen Rahoituspaneeliin osallistuminen joulukuun 2019. Rahoituspaneeli on tilaisuus oman rahoituskelpoisuuden testaamiseen rahoitusta etsiville, kasvunhaluisille yrityksille. Se on paikka saada arvokasta palautetta ja kehitysehdotuksia omasta liikeideasta sekä oiva paikka luoda kontakteja rahoittajiin ja sijoittajiin. Tutustu Rahoituspaneeliin sekä maksuttomaan Rahoituspaneelivalmennukseen!

Yritysten valmentajana toiminut Henna Kautto kertoo, että hän näkee potentiaalia niin liikeideoissa, yrittäjissä kuin yrityksen takana olevissa tiimeissä:

”Yritysten veturit eli Olli Tikkanen ja Ville Niemijärvi ovat molemmat hyvin avoimia oppimaan uutta ja hyviä luomaan ja kehittämään toimintaansa ketterästi. Yhteistyö on sujunut loistavasti ja uskon, että tulevaisuudessa saamme nähdä näitä yrityksiä kasvun tuojina alueellisesti.”

Onko sinulla skaalautuva idea, joka kaipaa valmennusta kasvun tueksi? Tutustu Yritystehtaan startupeille suunnattuun hautomoon ja ota tarvittaessa yhteyttä yritysvalmentajiimme!

avatar

Oona Tynkkynen

sisällöntuottaja #some #graafinensuunnittelu #viestintä oona@yritystehdas.fi 0400 249 616

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT