Skip to content
Katriina Lahtinen4.1.2021 13:08

Kansainvälistyvä keskisuomalainen yritys: hae virtaa liiketoimintaasi!

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Keski-Suomen globaali innovaatioekosysteemi etsii kansainvälistyviä yrityksiä Keski-Suomesta uuteen hankkeeseen! Hankkeeseen mukaan valitut yritykset saavat uutta virtaa liiketoimintaansa globaalin plug’n’play -palvelun kautta!

Hae NYT ottamalla yhteyttä hankkeen valmistelijoihin– haku auki on 13.1.2021! 

Keski-Suomen globaali innovaatioekosysteemi -hankkeessa tavoitteena on vahvistaa keskisuomalaisten yritysten ja koko Keski-Suomen elinvoimaa ja kansainvälistymistä. Mukana olevat yritykset pääsevät Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoista sekä ulkomaisten korkeakoulujen opiskelijoista koostuvien tiimien projektien kautta avaamaan väyliä kansainvälisille markkinoille.

Yritykset saavat käyttöönsä valmiin ”plug´n´play” -tyyppisen rajapinnan eli "suorakytkennän kansainvälisyyteen". Plug'n'play -palvelun kautta yrityksillä on suoraan käytettävissä kansainväliset osaajat paikallisista lähtökohdista käynnistettyihin tiimeihin ja yritysten tarpeisiin. Vastaavasti osaajat ympäri maailmaa voivat suoraan hakeutua alueellisen kehittämisen työhön, täysin omasta sijainnistaan ja kulttuuristaan riippumatta. Mikä parasta, sinun ei tarvitse lähteä rakentamaan kansainvälisiä yhteyksiä ja päivittäistason toimintaa, vaan alusta ja osaajat ovat suoraan ja välittömästi käytettävissä ja hyödynnettävissä.

Työpajat pyörivät hankkeessa kahden vuoden ajan ja niissä yritykset ovat yhdessä kehittämässä yhteistä pohjaa ja teemoja kansainvälistymiseen liittyen. Kaikille mukaan lähteville yrityksille kootaan tiimit, jotka työskentelevät yritysten itse koostamissa teemoissa aina kahdeksan viikon projekteina.

Tiimit tuottavat yritysten käyttöön paljon havaintoja, dokumentoitua tietoa sekä lopputuotoksia. Hankkeeseen osallistuvat yritykset saavat käyttöönsä omien tiimiensä tuotokset ja tulokset. Syntyneiden tuotosten ja tulosten pohjalta pystytään luomaan alueen elinvoimaa hyödyntävä tulevaisuustiedon varanto, jota voidaan jakaa ja jalostaa yritysten, julkisen sektorin tai tutkimuksen käyttöön. Tiimien tuotosten kehittämistä voidaan jatkaa paikallisina projekteina mm. Jyväskylän oppilaitosten tarjoamien projektipalveluiden kautta.

Yritystehdas on mukana tukemassa hankkeen suunnittelua ja toteuttamista.

Kysy lisätietoja ja hae mukaan hankkeeseen laittamalla viestiä tai jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä! Haku on auki 13.1.2021 asti!

anneli.kakko@jamk.fi
pauliina.uusi-penttila@jamk.fi
katriina@yritystehdas.fi

avatar

Katriina Lahtinen

palvelumuotoilija & palvelumuotoiluvalmentaja #palvelumuotoilu #asiakasarvo #haasteet #tulevaisuus katriina@yritystehdas.fi 040 529 5783

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT