Skip to content
Paula Koivupalo13.3.2023 14:57

Laajennetulla Performance Programilla entistä parempiin tuloksiin!

Yritystehtaan valmennuksen myötä yrittäjä saa hautomosta pitoa päähän ja bisnekseen. Tällä tarkoitetaan, että perinteisemmän liiketoimintavalmennuksen lomassa kulkee koko valmennusmatkan ajan myös suorituskyky eli Performance Program -valmennus.

Performance Program valmennus laajentui vuodelle 2023 ja uutena osana on digitaalisesti toteutettava ”Oman hyvinvoinnin johtaminen -koulutuskokonaisuus”. Tämän kokonaisuuden tuottaa Impulssi Valmennus Oy.

 

Oman hyvinvoinnin johtaminen -koulutuskokonaisuus sisältää:

Neljä itsenäisesti suoritettavaa verkkovalmennusta, joiden teemoina:  

  • Oman hyvinvoinnin johtaminen 
  • Oman ravitsemuksen johtaminen 
  • Oman harjoittelun johtaminen 
  • Oman mielen johtaminen

Kaksi äänikirjaa  
  • Impulssi - menetelmä jatkuvaan kehitykseen -äänikirja 
  • Stressin tasapaino -äänikirja

 
Kaksi hyvinvointiwebinaaria Impulssin Riku Aallon johdolla yhdistettynä Kasvun aamuklubi -tilaisuuksiimme tammikuussa ja joulukuussa.

Käytössä Mikrotreenisovellus: Mikrotreenit on puhelinsovellus, joka auttaa sinua toteuttamaan juuri sinulle sopivimman mikrotreenin kulloisiinkin voimavaroihisi peilaten. 

Oman hyvinvoinnin johtaminen -verkkokoulutuskokonaisuuden saat käyttöösi rekisteröitymällä Impulssin oppimisympäristöön. 

 

Koko vuodelle suorituskyvyn optimointia – laajennetulle osallistujajoukolle!  

Vuoden 2023 Performance Programiin voivat osallistua: 

Performance Programiin kuuluu Oman hyvinvoinnin johtaminen –koulutuskokonaisuuden lisäksi ympäri vuoden toteutettavat Tiistaitreenikurssit. Vaikka kurssit liittyvät teemoiltaan liikuntaan, ne ovat myös matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja valmennuksissamme mukana olevien kesken, ja hikoilevatpa mukana myös liiketoimintavalmentajamme ja muu tiimimme. 

Tiistaitreenikurssit pyörivät ympäri vuoden: 

  • Tammi-helmikuu: Super-Lotan lihaskuntotreenit, Hikeä pintaan neljän viikon ajan! 
  • Touko-kesäkuu: Beach-Tour, Rentoa pelailua biitsillä kolmena tiistaina! 
  • Elo-syyskuu: Padel-kurssi, Rentoa pelailua 
  • Marras-joulu: Joogakurssi - 6 viikon palautumiskurssi 

Huomaa! Impulssin oppimisympäristö on koko 2023 vuoden avoinna ja käytössä palveluun rekisteröityneille. Performance ohjelman tiistaitreenikurssit ovat sen sijaan käytettävissä osallistujille valmennuksen ajan. 

Nappaa kurssiajankohdat kalenteriisi ja ilmoittaudu Performance Programin sivuilta!

 

Hautomoyrittäjien suorituskykyvalmennus

Yritystehtaan hautomovalmennettavat saavat kaiken tämän lisäksi uniikkin, yrityskohtaisesti räätälöidyn suorituskykyvalmennuksen. Jokainen hautomoyritys pääsee henkilökohtaiseen suorituskykyvalmennukseen, jossa pureudutaan kunkin toivomiin ja tarvitsemiin osa-alueisiin hyvinvoinnissa ja suorituskyvyssä.

 

Valmennusfilosofiamme – sinua varten! 

Kuten urheilussa, korkeimmalle tähtäävillä kilpailijoilla on aina tukena valmennusohjelma ja valmentaja. Valmennuksen avulla yksilö ja tiimi pääsevät parempiin tuloksiin, kehittyvät nopeammin ja saavuttavat tavoitteensa todennäköisemmin.

Valmentaja ei kuitenkaan suorita urheilijan puolesta - ponnista pituushyppylankulta tai pelaa jääkiekkokaukalossa etulinjassa – vaan tukee taustalta urheilijaa oivaltamaan ja oppimaan, kohtaamaan haasteet ja kehittymään. Me toimimme kanssasi samoin yrittäjyydessä. Yritystehdas on olemassa, jotta sinä voisit menestyä yrittäjyydessä parhaiten. Me emme tee puolestasi, mutta saat käyttöösi parhaat työkalut, laajan verkoston ja säännöllistä tukea valmennuksen muodossa.

IMPULSSI-performance-program-blogi

avatar

Paula Koivupalo

markkinointipäällikkö #markkinointi #tapahtumat #oppilaitosyhteistyö paula@yritystehdas.fi 040 759 9224

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT