Skip to content
yritystehdas-kuvauspaiva-7246
Yritystehdas14.9.2023 9:27

Rekry: Freelancer-sisällöntuottaja

Etsimme freelancer-sisällöntuottajaa!  

Oletko osaavaa, omatoiminen ja luovasti ajatteleva sisällöntuottaja? Tiedätkö, miten tehdään vaikuttavia teksti- ja kuvasisältöjä? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme freelancer!  

Tehtävänkuvaus: 

  • Tuotat teksti- ja kuvasisältöjä eri somekanaviimme, blogiimme sekä uutiskirjeisiimme 
  • Suunnittelet ja toteutat somen mainoskampanjat ja optimoinnin (Mm. Meta Business Suite) 
  • Luot sisältöä myös Yritystehtaan verkkosivuille ja muihin materiaaleihin, noudattaen brändiohjeistustamme. Käytössäsi on mm. Valokuvauslaitteisto. 
  • Jos olet perehtynyt HubSpotiin, hienoa, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä opetamme sinulle tarvittavat osa-alueet. 

Työlläsi on myös laajempi yhteiskunnallinen merkitys, sillä useat asiakkaistamme työskentelevät uusien teknologioiden ja innovaatioiden parissa, joiden avulla he luovat kaikille parempaa huomista. 
 
Työmääräarvio 6-12 päivää kuukaudessa, työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Työ jatkuu vähintään vuoden 2023 loppuun saakka. 

Palkkiosi voit laskuttaa joustavasti, joko tuntityönä tai kuukausipalkkiona. 
 
Jos olet luova, oma-aloitteinen ja haluat olla mukana rakentamassa monipuolista sisältöä, lähetä hakemuksesi meille! Toivomme, että voit tehdä töitä ainakin osittain Jyväskylän toimistoltamme käsin. 


Ps. Näkisimme mielellämme muutamia työnäytteitä, mitä olet jo tehnyt. 

Lähetä hakemus, palkkiotoive ja työnäytteet osoitteeseen : rekry@yritystehdas.fi

Hakuaika päättyy 8.10. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana

Tule mukaan tiimiimme ja anna luovuutesi loistaa!   
#rekrytointi #sisällöntuottaja #some  

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyvät puitteet tehdä työsi hyvin. 

Olemme matalahierarkkinen ja pieni asiantuntijatiimi, jossa jokaisen panos on tärkeä. Kulttuurimme tärkeimmät rakennuspalikat ovat asiakas- ja työntekijäkeskeisyys, joka näkyy arjessamme toisten huomioinnin ja arvostamisen kautta. Pääset itse vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön, sillä voit aikatauluttaa ja suunnitella työsi pitkälti oman arviosi mukaan. Meillä et joudu liian suuren työmäärän tai tuen puutteen vuoksi huutamaan muilta apua, sillä et ole yksin; arvoihimme kuuluu saada vieruskaveri loistamaan. Olemme tavoitteellisia työssämme, mutta pidämme tärkeänä, että työtä tehdään rennossa ja mukavassa ilmapiirissä.  

 

Lisätietoja: 

 

paula-koivupalo-palloPaula Koivupalo, markkinointipäällikkö
040 759 9224

Paula on tavoitettavissa
29.9. klo 14:00 - 16:00
4.10. klo 14.30-16.00
6.10. klo 13.15-16.00 

Mikä on Yritystehdas?

Yritystehdas tarjoaa kahden vuoden Hautomovalmennuksen Jyväskylän alueen lupaavimmille skaalautuville startupeille. Palveluihimme kuuluu myös opinnollistettuja valmennuksia omistajaoppilaitostemme opiskelijoille, henkilökunnalle ja tutkijoille. Näiden lisäksi järjestämme yrittäjyyttä tukevia tapahtumia.

Meitä ohjaa ajatus ihmisen potentiaalista. Uskomme, että Jyväskylästä voi nousta uusia kaupallisesti menestyviä ratkaisuja, jotka muokkaavat ihmisten elämää parempaan suuntaan. Läpi vuoden saatavilla olevat palvelumme tarjoavat helposti arkeen sovellettavia neuvoja, jotka vauhdittavat asiakkaidemme yrityshaaveita.  

Yritystehdas on Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun omistama in-house -yhtiö, joka tekee työtään suurella sydämellä alueen liikeideaomistajien ja yritysten eteen. Toimintamme ydin on vahvistaa Jyväskylän talousalueen kehittymistä ja lisätä kaupungin houkuttavuutta. 

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT