Skip to content
yritystehdas-kuvauspaiva-banneri
Yritystehdas10.10.2023 15:47

Rekry: Hankkeen projektipäällikkö

Haemme projektipäällikköä kolmevuotiseen "Kyky kasvaa kestävästi" -hankkeeseen

Etsimme kokenutta ja motivoitunutta projektipäällikköä johtamaan laajan innovaatio-ekosysteemin kehittämiseen liittyvää Jyväskylän Yritystehtaan kolmevuotista "Kyky kasvaa kestävästi" -hanketta.

"Kyky kasvaa kestävästi" -hankkeen projektipäällikkö toimii Jyväskylän Yritystehtaassa tiiminsä kanssa ja tiiviissä yhteistyössä Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän kaupungin elinkeinotoiminnan muiden innovaatioekosysteemin toimijoiden kanssa. Hanke linkittyy kestävän kasvun teemoissa myös valtiollisten tutkimuslaitosten kehittämistoimiin Jyväskylän alueella. 

Tehtävässä vastaat hankkeen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, resurssien hallinnasta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Vastaat projektin aikatauluista ja budjetin noudattamisesta sekä raportoit säännöllisesti hankkeen edistymisestä hankkeen johdolle ja ohjausryhmälle. Hankkeen toiminta nivoutuu toimivin osin Jyväskylän Yritystehtaan järjestelmiin (taloushallinta, asiakashallinta, julkaisu/viestintäjärjestelmät) ja laajempaan tapahtuma- ja toimintakokonaisuuteen. Työ tapahtuu tiimissä, tukena projektipäälliköllä on Yritystehtaan kolmihenkinen osa-aikainen tiimi.

Hankkeen tiimiin kuuluvat Jyväskylän Yritystehtaalla projektipäällikön lisäksi hankekoordinaattori (50% työaika), palvelukehittämisen asiantuntija (30% työaika), viestinnän asiantuntija (20% työaika) ja hankkeen johtaja ohjaavassa roolissa. 

Edellytykset projektipäälliköltä:

  • Koulutus ja kokemus: Sinulla on vahva tausta projektinhallinnassa ja kokemusta monimutkaisten hankkeiden johtamisesta. Sinulla on myös ymmärrystä innovaatioekosysteemeistä ja tutkimukseen ja teknologiaan pohjautuvien innovatiivisten ratkaisujen kehittämisestä. Myös kiinnostus kestävän kehittämisen ja kasvun teemoihin kuuluvat hankekokonaisuuteen.

  • Johtamistaidot: Olet näyttöjä antava johtaja, jolla on kyky motivoida tiimiä kohti yhteisiä tavoitteita. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa ja osaat ratkaista haasteita tehokkaasti.

  • Suunnittelu ja organisointi: Pystyt kehittämään realistisia suunnitelmia ja priorisoimaan tehtäviä projektin eri vaiheissa. Olet tarkka resurssien hallinnassa ja aikataulujen seurannassa.

  • Sidosryhmäyhteistyö: Hallitset sidosryhmäviestinnän ja osaat luoda luottamusta eri toimijoiden välille. Ymmärrät heidän tarpeensa ja odotuksensa. Sinulla on työkokemusta projektitoiminnasta yksityiseltä tai julkiselta puolelta.

  • Ongelmanratkaisu: Tartut nopeasti ongelmiin ja löydät luovia ratkaisuja. Osallistut aktiivisesti päätöksentekoon ja osaat hallita muutoksia joustavasti.

  • Analyyttisyys: Kykenet analysoimaan hankkeen edistymistä ja tunnistamaan mahdolliset riskit ajoissa. Pystyt tekemään perusteltuja päätöksiä datan ja tulosten pohjalta.

  • Sitoutuminen: Olet omistautunut hankkeen menestykselle ja valmis työskentelemään pitkäjänteisesti sen toteuttamiseksi.

 

Palkkahaarukka tehtävään on 4400-5000e riippuen hakijan kokemuksesta.
Työsuhde on määräaikainen, päättyen 31.8.2026 (kolmivuotinen hanke), aloitus sovitusti.
Noudatamme 6kk koeaikaa.

Haku päättyy 5.11. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana 
Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen: rekry@yritystehdas.fi otsikolla ”projektipäällikkörekry”


Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyvät puitteet tehdä työsi hyvin. Olemme matalahierarkkinen ja pieni asiantuntijatiimi, jossa jokaisen panos on tärkeä. Kulttuurimme tärkeimmät rakennuspalikat ovat asiakas- ja työntekijäkeskeisyys, joka näkyy arjessamme toisten huomioinnin ja arvostamisen kautta.

 

Hankkeen rahoitus
Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelma

 

 EU_logo_vaaka_variInnokaupungit_logo_mustaKSL-logo

 

 

Lisätietoja: 

 

yritystehdas-marko-sorri-duotone kopioMarko Sorri
Toimitusjohtaja, yritysvalmentaja
040 585 5238

 

 

 

 

Mikä on Yritystehdas?

Yritystehdas tarjoaa kahden vuoden Hautomovalmennuksen Jyväskylän alueen lupaavimmille skaalautuville startupeille. Palveluihimme kuuluu myös opinnollistettuja valmennuksia omistajaoppilaitostemme opiskelijoille, henkilökunnalle ja tutkijoille. Näiden lisäksi järjestämme yrittäjyyttä tukevia tapahtumia.

Meitä ohjaa ajatus ihmisen potentiaalista. Uskomme, että Jyväskylästä voi nousta uusia kaupallisesti menestyviä ratkaisuja, jotka muokkaavat ihmisten elämää parempaan suuntaan. Läpi vuoden saatavilla olevat palvelumme tarjoavat helposti arkeen sovellettavia neuvoja, jotka vauhdittavat asiakkaidemme yrityshaaveita.  

Yritystehdas on Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun omistama in-house -yhtiö, joka tekee työtään suurella sydämellä alueen liikeideaomistajien ja yritysten eteen. Toimintamme ydin on vahvistaa Jyväskylän talousalueen kehittymistä ja lisätä kaupungin houkuttavuutta.