KASVUHAUTOMO

START UPEILLE

VALMENNUKSELLAMME KASVU JA MYYNTI TÄYTEEN POTENTIAALIIN

VALMENNUKSELLAMME KILPAILUKYKY NOUSUUN

PERFORMANCE & WELLBEING -VALMENNUKSELLAMME LISÄÄ TULOKSIA

Meillä voi edetä innostumisesta ideaan ja exitiin.

Tavoitteenamme on saada aikaan kannattavia kasvuyrityksiä. Teemme kaikkemme, jotta mahdollisimman moni unelma toteutuisi. Tiimimme huolehtii siitä, että matkasi on vaivaton ja prosessi toimii, jolloin voit keskittyä oman tuote- tai palveluideasi hiomiseen asiantuntijoiden avustuksella.

Sparraamme ideoita ja tiimejä esihautomovalmennuksessa, jossa rakennamme liikeideoille kantavan pohjan. Kasvuhautomossa vahvistamme tiimien potentiaalia ja valmennamme startupeja kohti kasvua ja kansainvälisyyttä. Jokainen polku räätälöidään tiimin ja liikeidean tarpeiden mukaan, vahvoja peruspalikoita unohtamatta.

OTA YHTEYS VALMENTAJIIMME

Performance & Wellbeing Program

Yksikään startup ei menesty, elleivät ihmiset sen takana voi hyvin. Liiketoiminnan vahvistamisen lisäksi Yritystehtaan valmennukseen kuuluu yrittäjän henkilökohtaisen kehittymisen ohjelma. Yritysvalmennuksemme sisältää johtajan ja tiimin hyvinvointiohjelman, jolla takaamme hyvän jokapäiväisen energiatason arkeen. Menestyvän startupin taustalla on aina hyvinvoiva ja suorituskykyinen tiimi.

KYSY LISÄÄ

Rakensimme palvelun, jonka avulla voi päästä omissa unelmissa eteenpäin.

Kasvuhautomomme on tarkoitettu intohimoisille tyypeille ja tiimeille, joilla on oma skaalautuva tuote- tai palveluidea sekä tahtoa ja halua kasvaa. Jos tunnistat itsesi, ota yhteyttä yritysvalmentajiimme!

OTA YHTEYS VALMENTAJIIMME