Ideasta yritykseksi -valmennus

Ti 15.09.2020 klo 00:00 -
Ti 24.11.2020 klo 00:00

Onko sinulla idea, mutta et tiedä olisiko siitä bisnekseksi? Ei hätää – Me autamme sinua! 15.9. starttaavassa Ideasta Yritykseksi -valmennuksessa (5 op) valmentajatiimimme tehtävä on auttaa sinua tunnistamaan, onko ideassasi bisnespotentiaalia sekä auttaa kehittämään liikeideaasi konkreettisin askelin kohti yrityksen perustamista.  Samalla autamme ymmärtämään yritystoimintaa, sen mahdollisuuksia ja vaatimuksia.

Kymmenen kerran opintojakso toteutetaan ryhmän liikeideoiden toiveiden ja tarpeiden mukaan teemoitetuissa työpajoissa. Työpajojen teemoina ovat:

  • tuote-/palveluidean kuvaus
  • näkemykset potentiaalisista asiakkaista
  • alustava selvitys markkinatilanteesta
  • alustava kannattavuuslaskelma
  • liiketoimintasuunnitelma sekä omien yrittäjävalmiuksien kartoittaminen.

Työpajojen välissä pääset toteuttamaan liikeideasi kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Valmennuskurssin tavoitteena on, että liiketoimintasi suunnittelu etenee ja jalostuu opintojakson edetessä.

Valmennukseen voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston tai Gradian opiskelijat, tutkijat ja henkilökunnan jäsenet. Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai kysy lisää Ideasta Yritykseksi valmentajilta!

Täytäthän tähän muun sähköpostin, kuin oppilaitossähköpostisi, jotta tavoitamme sinut tarvittaessa myöhemminkin.
Lomakkeen täyttämällä hyväksyt, että Jyväskylän Yritystehdas Oy kumppaneineen käyttää antamiasi tietoja asiakuuksien hallintaan liittyvissä asioissa. Lomakkeen rekisteriseloste löytyy osoitteesta www.yritystehdas.fi/yhteystiedot
Lisätietoja
Juha Sipilä

Juha Sipilä

Lehtori, Teknologiayksikkö/Logistiikka JAMK

juha.sipila@jamk.fi