Tuotekehitysrahoitus – tuo ideasi esille ja hae rahoitusta!

Pe 25.09.2020
klo 08:00 - 15:00

In English - click here!

Onko sinulla loistava idea, jota haluaisit testata käytännössä? Estääkö rahoituksen puute kokeilun, proton rakentamisen tai selvityksen teettämisen?

Tuotekehitysrahoituksen tavoitteena on innostaa Jyväskylän oppilaitosten opiskelijoita ja henkilökuntaa keksimään uusia tuotteita ja palveluja ja tuomaan niitä rohkeasti kokeiluun. Jos sinulla on idea, ja tarvitset rahaa alkuvaiheen kokeiluiden toteuttamiseen tai selvityksiin, kuten

  • markkinointikartoitukseen
  • prototyypin testaamiseen
  • IPR:n selvittämiseen
  • demojen tekemiseen
  • kilpailija-analyysiin

on sinulla mahdollisuus hakea tuotekehitysrahaa. Haettavan rahoitus on suuruudeltaan 500-1000€. Huom! Hakijana ei voi olla yritys, eikä rahaa voi käyttää palkkojen maksamiseen.

Kuka rahoitusta voi hakea:

Tuotekehitysrahoitus on tarkoitettu JAMKin, Jyväskylän Yliopiston ja Gradian opiskelijoille, tutkijoille ja henkilökunnalle.

Ohjeet hakemiseen:

Tuotekehitysrahoitusta voi hakea neljä kertaa lukuvuodessa. Rahoituksen hakeminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella ja valmistelemalla ennakkoon projektista 10 min esitys, joka esitetään arviointiraadille (noin 5-7 hlöä). Ilmoittautumisajan päätyttyä saat sähköpostiin tarkemmat ohjeet, kuinka esitys kannattaa valmistella. 25.9.2020 Tuotekehitysrahoituksen haku päättyy 17.9.2020. Raatiin valituille ilmoitetaan valinnasta erikseen pe 18.9. ja he saavat kutsun ja ohjeet.

Arviointiperusteet:

Tuotekehitysrahoitusraati arvioi keksintöjä/liikeideoita muun muassa uutuuden, keksinnöllisyyden ja liiketoimintamahdollisuuksien näkökulmista. Hakeminen ei edellytä omarahoitusta.

Lisätietoa saat oman oppilaitokseksi yhteyshenkilöltä:
Gradia: petrikki.tukiainen@gradia.fi
JAMK: riku.ojanpera@jamk.fi
JYU: erkki.l.kurkinen@jyu.fi

 

Hae Tuotekehitysrahoitusraatiin täyttämällä lomake!

 

Lisätietoja

Katriina Lahtinen

palvelumuotoilija & palvelumuotoiluvalmentaja

040 529 5783

katriina@yritystehdas.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.