Skip to content
Paula Koivupalo31.3.2019 13:47

Tiimiesittelyt: Paula Koivupalo - organisaattori isolla moottorilla

Paula on parhaimmillaan kokonaisuuksien hallinnassa ja nainen paikallaan, kun on tehtävä päätöksiä rivakasti. Rovaniemeltä kotoisin oleva Paula ei seisoskele missään kovin kauaa, sillä perimätiedon mukaan silloin voi jäätyä paikalleen. Paula ei päädy koskaan umpikujaan, koska luonteelleen ominaisesti asiasta otetaan opiksi ja hyödynnetään se tieto seuraavalla polulla.


Mikä on taustasi? 

Olen kotoisin Rovaniemeltä. Pohjoisessa on tilaa ympärillä ja luonto lähellä. Metsissä samoilu on asia, josta ammennan palautumisen hetkiä arkeen. Jyväskylän luonto onkin lähellä omaa sielunmaisemaani, johon kuuluvat mäet ja nyppylät.

Olen opiskellut monia aloja ja etsinyt oikeaa suuntaa nuorena. Oulun ammattikorkeakoulussa sain varmistuksen sille, että media-ala yhdistettynä kaupallisuuteen on minun juttuni. Sittemmin minut on keitetty monitieteisissä ja monikansallisisssa liemissä. Eri työtehtävät ovat tuoneet varmuutta, että kyllä tässä pärjätään. Jos en olisi yhteisömanageri, saattaisin olla lemmikkikaupan omistaja. Haaveilin lapsena, että kun allerginen siskoni muuttaa pois kotoa, otan karvaisen lemmikin. Toive toteutui, kun sain kaksi kesyrottaa.

Olen kunnianhimoinen ja vaadin itseltäni paljon. On pitänyt opetella, ettei tarvitse olla täydellinen. Se ei haittaa, jos jokin ei mene ihan putkeen. Ammattiylpeys ei saa olla kehityksen tiellä. Innostun uuden suunnittelusta ja revittelystä. Oli kyse tapahtuman tai kampanjan suunnittelusta niin innostun helposti. Tykkään tehdä tiimeissä töitä, olen tosi sosiaalinen. Erityisen vahvoilla olen kokonaisuuksien hallinnassa.

En ole turvallisuushakuinen ihminen, isot muutokset eivät pelota minua. Tapasin Oulussa avopuolisoni, kun työskentelimme urheilukaupassa. Lähdimme Jyväskylään rohkeasti kokeilemaan, millaista täällä on työskennellä. Sovellan samaa myös työelämään, olen rohkea soveltamaan tilanteen mukaan ja uteliaisuus myös johdattaa omien kiinnostuksen kohteiden äärelle. Nyt meillä on kaksi lasta, kaksi koiraa ja paritalon puolikas täällä. Viihdymme hyvin. Täällä meillä nuoria yrittäjiä kannustetaan kokeilemaan rohkeasti. Miten voisin olla täällä töissä, jos en itse uskoisi siihen?

FAKTALAATIKKO:

Ydinosaaminen:
Luovuus, projektinhallinta, työryhmien ristiinpölyttäminen,

Aikaisemmat työnimikkeet:
Media-assistentti, viestinnän suunnittelija, yhteisökoordinaattori, yhteisömanageri, suunnittelija

Saavutukset:
Olen saanut valjastaa omat vahvuudet työyhteisön käyttöön. Koen tekeväni nyt unelmieni työtä.

Mikä on ollut suurin oppisi?
Kaikkea ei tarvitse osata itse. Tärkeintä on tiimi, jossa on erilaisia osaajia. Uuden suunnittelussa erityisesti on tärkeää käyttää tiimin vahvuuksia hyväkseen.

Mikä on supervoimasi?
Järjestelykyky ja ison kuvan hahmottaminen.

Mikä on voimalauseesi?
"Solekko tehä" eli tartutaan toimeen turhan jahkailun sijaan.

Mitä muut eivät sinusta tiedä?
Työssäni joudun tekemään nopeita päätöksiä. Kotona tykkään myllätä puutarhassa ja haahuilen kauppojen viherosastoilla tuntikausia. Mieheni ei lähde kukkakauppavaelluksilleni enää.

Paula toimii Yritystehtaalla markkinointipäällikkönä. Tutustu koko Yritystehtaan tiimiin.
avatar

Paula Koivupalo

markkinointipäällikkö #markkinointi #tapahtumat #oppilaitosyhteistyö paula@yritystehdas.fi 040 759 9224

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT