Skip to content
IMG_1047

Tutustu Yritystehtaan tiloihin Jyväskylässä!

Yritystehtaan keväällä 2021 valmistuneet 800 m2 tilat toivottavat tervetulleeksi kaikki startup-yrittäjyydestä ja Hautomosta kiinnostuneet!

Yritystehtaan Hautomo sijaitsee yhteisöllisellä ja kehittyvällä Kankaan alueella Jyväskylässä. Co-working tilamme on suunniteltu palvelemaan monia käyttäjäryhmiä ja optimoitu nykyajan tietotyötä sekä hybridiarkea varten. 

Yritystehtaan tiloissa työskentelee laaja joukko Hautomossa olevia startup-yrittäjä ja asiantuntijoita. Upeat tilamme mahdollistavat niin  arjen spontaanit kohtaamiset kuin onnistuneet kokoukset.

Tapahtumissamme vierailee vuosittain satoja ihmisiä alueen bisneskentästä.

Yritystehtaan-toimitilat-jyväskylässä-tarjoavat-modernit-kokoustilat-nykyaikaisen-tekniikan-kanssa
Kokoustilat

 

Kaikki kokoustilamme ovat Hautomoasiakkaidemme käytössä vapaasti niin asiakastapaamisia, sisäisiä kehityspalavereja kuin hallituskokouksia varten.

Kaikkiaan seitsemästä eri kokoisesta neuvottelutilasta löytyy varmasti tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva tila. Kokoustilamme on optimoitu eri vireystiloja ja tarpeita varten.  Kokoustiloissa onnistuu niin aktiivinen seisomapalaveri, rento dialogi sohvalla tai virallisempi kokous isommallekin porukalle.

Kaikki neuvottelutilamme on valjastettu tekniikalla, joka mahdollistaa myös etä- ja hybridipalaverit. Kaikista tiloistamme löytyvät ulkoinen näyttö, Apple TV sekä web-kamera mikrofoonin kera.

Tilat ovat varattavissa selaimessa toimivan DeskMe-varausjärjestelmän kautta sekä kokoustilojen ulkopuolella olevilta näytöiltä.

Yritystehtaan-toimitilat-mahdollistavat-tapahtumien-järjestämisen-jyväskylässä-helposti-ja-vaivattomasti
Tapahtumatila


Co-working tilassamme oleva tapahtumatila mahdollistaa tilaisuudet jopa 60 hengelle. Arjessa yhteiskäytössä oleva tila on varattavissa erillisiin tilaisuuksiin DeskMe-varausjärjestelmän kautta. Puoliavoin tila on sisustettu sohvalla, nojatuoleilla sekä sähköisillä työpöydillä.

Tilaa voidaan muokata helposti kalusteita siirtelemällä ja lisätuoleja hyödyntämällä. Lisäksi tila voidaan jakaa pienempiin osiin akustoivillaverhoilla.

Tilasta löytyvät iso valkokangas, laadukas videotykki, erillinen JBL-kaiutinjärjestelmä sekä digitaalinen piirtoseinä. Tiloissamme vierailevilla on käytössä kattava, langaton WIFI-yhteys.

viihtyisä-toimisto-jyväskylässä-yritystehtaan-toimitiloissa
Oma toimistohuone


Yritystehtaan tiloissa on 11 erillistä lukittavaa toimistohuonetta, jotka ovat Hautomovalmennuksessa mukana olevien yritysten vuokrattavissa erilliseen hintaan.

Tiloistamme löytyy ethernet lähiverkko (LAN) ja lanngaton verkko (WLAN) 1000/1000 M. Yhteys on jaettu sisäiseen ja vierailija käyttöön.

Huoneet ovat valmiiksi kalustettu sähköpöydin ja tuolein 2-4 hengen tiimeille. Vuokra alkaen 285 € + alv / kk.

Kysy lisää valmentajiltamme!

”Tuorein tutkimustieto osoittaa, että työpäivän jälkeen tapahtuva palautuminen ei ole riittävää, vaan palautumisen jaksoja pitää saada myös työpäivän keskelle. Sitä varten toimitiloista pitää löytyä palautumisen tiloja sekä työkulttuuri, joka kannustaa palautumiseen”

Riina MikkonenMuotoilutoimisto Nuan

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Yritystehtaan hautomovalmennus pohjautuu vahvasti yrittäjän hyvinvoinnille, kasvua tukevalle kulttuurille  ja suorituskykyiselle tiimille. Siksi sosiaalinen hyvinvointi ja fyysinen aktiivisuus ovat merkittävässä roolissa myös Yritystehtaan tiloissa.

Työpäivän aktiivisuuteen kannustavat niin tilojen layout, aktiivituolit ja -pallot, sekä kuntopyörät, säädettävät seisomatyöpisteet. Kaikkien vapaassa käytössä on myös erillinen hyvinvointinurkkaus, puolapuineen, renkaineen ja monipuolisine treenivälineineen.

marko-jussi
Yritystehtaan-toimitilat-jyväskylässä-tarjoavat-yhteisön-ja-verkoston-josta-et-halua jäädä paitsi

Pääset osaksi yhteisöä ja verkostoja

Tiloissamme ja tapahtumissamme kohtaat päivittäin startup -kentän toimijoita toisista hautomon tiimeistä, muihin kasvuyrittäjyyden asiantuntijoihin, sarjayrittäjiin ja esim. sijoittajiin. 

Arkiset kohtaamiset ja spontaanit kahvihetket kanssatoimijoiden kesken ovat yhteisöllisten tilojen parhautta. Keskusteluissa jaetaan oppeja ja saadaan vinkkejä, mutta myös nauretaan ja palaudutaan työkavereiden kesken. 

”Tilat on suunniteltu tukemaan työnteon virtaavuutta, mikä istuu täydellisesti Yritystehtaan Hautomon Performance Program -ohjelmaan. Pyrimme kannustamaan kasvuyrityksiä kestävään kasvuun ja suorituskykyyn. Toiminta ja tilat ohjaavat ihmisiä hellästi kohti parempia valintoja”

KATSO MILTÄ MEILLÄ YRITYSTEHTAALLA NÄYTTÄÄ!

YRITYSTEHTAAN TILAT TAIPUVAT MONEEN!

yritystehtaan-toimitiloista-löytyy-hyvinvointinurkkaus-jossa-taukojumppa-onnistuu-kätevästi
TOUCH
järjestä-tapahtuma-jyväskylässä-yritystehtaan-moderneissa-toimitiloissa
TOUCH
modenit-kokoustilat-jyväskyässä-löytyvät-yritystehtaalta
TOUCH
nauti-yritystehtaan-viihtyisistä-kokoustiloista
TOUCH
Yritystehdas-on-yrittäjyyden-kohtaamispaikka-jossa-jyväskyläläiset-yrityselämän-toimijat-voivat-kohdata
TOUCH
yritystehtaan-toimitilat-jyväskylässä-mahdollistavat-myös-rauhallisen-työskentelyn
TOUCH
nauti-modernien-toimitilojen-tunnelmasta-jyväskylän-yritystehtaalla
TOUCH
yritystehdas-jyväskylän-kankaan-arkissa-on-viihtyisä-toimitila-jossa-palaverin-voi-vetää-vaikka-kuntopyörän-selässä
TOUCH
modernit-kokoustilat-jyväskylässä-löytyävät-yritystehtaalta
TOUCH