Skip to content
mikä-on-yritystehdas-kuvassa-vesa-lehtinen-ja-henna-kautto-kippistävät-kahvimukeilla-sohvalla-istuen

Mikä on yritystehdas?

Mikä se Yritystehdas oikein on?

Yritystehdas pähkinänkuoressa

Yritystehdas on hautomo, jossa parhaista alkuvaiheen liikeideoista kasvatetaan menestyviä yrityksiä yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Yritystehdas on yrittäjyyden kohtaamispaikka. Yritystehtaan yhteisiin tiloihin ovat aina tervetulleita yrittäjyydestä kiinnostuneet ihmiset. Me rakennamme startup-yhteisöä ja luomme ympärillemme yrittäjyyden henkeä.

Yritystehdas on Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun omistama inhouse-yhtiö.

MIKSI? Olemme olemassa, jotta Jyväskylään perustettaisiin lisää yrityksiä, työpaikoilla olisi enemmän yrittäjämäistä asennetta ja oppilaitosten yrittäjyyskurssit olisivat täynnä innokkaita opiskelijoita.
MITÄ? Valmennamme liikeideoista menestyviä yrityksiä ja luomme yrittämisen mahdollisuuksia. Tärkein tehtävämme on valmentaa niin yksittäisiä ihmisiä, tiimejä kuin startupeja tekemään unelmistaan totta.
MITEN? Laadukas, räätälöity valmennus alkuvaiheen startup-yrittäjille hautomossa sekä oppilaitosten liikeideoille ja yrityksille suunnatuissa oppilaitosvalmennuksissa.
KENELLE?

Ihmisille, joilla on idea ja tahto ryhtyä kasvuyrittäjäksi. Eli ideanomistajille ja yrittäjille Jyväskylässä sekä Jyväskylän oppilaitosväelle.

Oppilaitoksina Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopisto. Tarkista myös vaihtoehtona Avoimen yliopiston/Amkin tarjonta ja mahdollisuutesi osallistua valmennuksiimme. Hautomovalmennuksessa olevien asiakasyritystemme on oltava kirjoilla Jyväskylässä.

MISSÄ?

Jyväskylässä, Suomessa, verkon yli globaalisti missä vain.

🎧 Kuuntele, mitä Yritystehdas tekee!

Kuuntele Keskusuomalaisen radiopodcast, jossa toimitusjohtajamme Kati Rauhaniemi ja yritysvalmentajamme Mika Fisk avaavat, mikä Yritystehdas on ja millaisille yrityksille erityisesti Hautomo-palvelumme antaa parhaan tuen.

Valmennamme ihmisten sadoista ideoista menestyviä yrityksiä

Yritystehtaan filosofia

Meidän tärkein tehtävämme on valmentaa sinua tekemään unelmistasi totta. Tiimimme tehtävä on huolehtia siitä, että matkasi on mahdollisimman vaivaton ja prosessi toimii, jolloin voit keskittyä oman tuote- tai palveluideasi hiomiseen asiantuntijoiden avustuksella. Autamme kaikin voimin yrityksiä syntymään ja kasvamaan kohti kansainvälisiä markkinoita. Rikomme rajoja yhdistämällä ammatilliset ja akateemiset osaajat.

Innostamme ihmisiä yrittäjyyteen, jotta yhä useampi löytäisi sisäisen yrittäjänsä. Yritystehdas tarjoaa vahvan kokemuksen yrittäjyydestä ja pääsyn kovien tekijöiden verkostoon. Me uskomme, että ”homma ei vaan toimi ilman yrittäjyyttä”. Luomme uusia yrittämisen mahdollisuuksia, siksi että yhteiskunta elää yrittäjyydestä. Rohkaisemaan ihmisiä kokeilemaan ja oppimaan mokistaan.

yritystehdas-on-yrittäjyyden-kohtaamispaikka-kuvassa-ryhmä-ihmisiä-nauraa-ja-tuulettaa

Mikä erottaa meidät kilpailijoista?

Yritystehdas-on-osa-jyväsklän-yrittäjyysekosysteemin-ydintä
Klikkaa lukemaan lisää!
2. Yrittäjyysekosysteemin ydin

Olemme tärkeä solmukohta Jyväskylän yrittäjyys- ja innovaatioekosysteemissä. Aktiivinen toimija ja alusta uusien liiketoimintojen kehittämiselle.

Jyväskylä on Suomen liikuntapääkaupunki, jossa asumis- ja toimitilakustannukset ovat edulliset. Suuret korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat yrityksille paljon osaavaa työvoimaa.

2. Yrittäjyysekosysteemin ydin
yritystehdas-on-ainutlaatuinen-koulutusasteet-ylittävän-yhteistyön-tulos
Klikkaa lukemaan lisää!
6. Suomen ensimmäinen

Ainutlaatuinen koulutusasteet ylittävä yhteistyö: Yritystehdas on Suomessa ainutlaatuinen osakeyhtiö, ensimmäinen laatuaan, sen omistavat Jyväskylän yliopisto, JAMK ja Jyväskylän kaupunki. Yhdessä haluamme rikkoa julkisiin organisaatioihin liittyviä stereotypioita.

6. Suomen ensimmäinen
yritystehdas-pitchaus-kilpailu
Klikkaa lukemaan lisää!
7. Saat kokemusta

Meillä saa vahvan kokemuksen yrittäjyydestä ja pääsee mukaan huippuosaajien verkostoon. Yritystehtaan unelmana on tulevaisuus, jossa jokainen on vapaa luomaan oman työelämänsä. Opiskelijat saavat aidosti yrittäjäkokemusta ja näkevät yrittäjyysmaailmaan.

7. Saat kokemusta

Arjesta nousevat arvomme

yhdenvertaisuus-on-yksi-yritystehtaan-arvoista
Yhdenvertaisuus

Mottomme on: ”Saa vieruskaverisi loistamaan”. Luotamme tiimimme ammattitaitoon ja olemme avoimia. Autamme toisiamme onnistumaan. #ammattitaito

innovatiivisuus-on-yksi-yritystehtaan-arvoista
Innovatiivisuus

Luomme rohkeaa ja rentoa kokeilukulttuuria tulevaisuuden työelämään. Luomme viikottain jotain uutta ja kehitämme konseptejamme. #kokeilukulttuuri

tuloksellisuus-on-yksi-yritystehtaan-arvoista
Tuloksellisuus

Työskentelemme kannattavan kasvun parhaaksi. Rakennamme yrittämisen mahdollisuuksia siksi, että yhteiskunta elää yrittäjyydestä. #kannattavakasvu

yritystehtaan-arvoissa-on-työskennellä-asiakkaan-parhaaksi
Asiakkaan parhaaksi

Asiakassuhteessa kohtaamme aina ihmisen, oli kyseessä millainen yritys tahansa. He tulevat töissämme aina ensimmäisenä. #luottamus

yritystehtaan-arvoissa-on-verkosto
Verkosto

Meillä on vahvat verkostot. Vaalimme vahvinta asiantuntemusta, panostamme yhteistyöhön, tunnemme toisemme ja opimme yhdessä. #verkostot

Yhteistyössä on voimaa!

Vaikka osaajia olemmekin niin avoimessa yhteistyössä on voimaa. Tutustuthan alta palveluksessanne olevaan osaajajoukkoon, ohessa heistä muutamia.