Skip to content
hautomo-valmennus

Yritystehtaan Hautomon kasvua janoavat tiimit

Tutustu Neuwoon!
Neuwo

Neuwo Oy ratkaisee globaalia evästeiden poistumisesta ja tiukentuvista privacy –asetuksista aiheutuvaa ongelmaa mahdollistamalla sisältöpohjaisen mainonnan tekemisen ilman seurantaevästeitä.

Tutustu Neuwoon!
Tutustu eCyclediin!
eCycled

eCycled on markkinoiden helpoin tapa hankkia työsuhdepyörät yrityksellesi. eCycled missio on edistää kestävää ja vastuullista liikkumista niin arjessa kuin vapaa-ajallakin.

Tutustu eCyclediin!
Tutustu Aistiin!
Aisti

AISTI valmistaa kestävän kehityksen mukaisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita modernin rakennusalan tarpeisiin. Yrityksen ensimmäinen tuote on akustiikkalevy, joka on hiilinegatiivinen, helposti kierrätettävä, muoviton, kutisematon sekä saman hintainen ja teknisesti vastaava kuin mineraalivillat.

Tutustu Aistiin!
Tutustu PoweRestaan!
PoweResta
PoweResta vie pohjoismaisen ruokapalvelualan uuteen aikakauteen tarjoamalla edistyksellisen
palvelukokonaisuuden digitalisoimalla ja automatisoimalla ammattikeittiön tuotannonohjauksen ja eri sidosryhmien tuottamat tiedot ja palvelut yhdeksi ekosysteemiksi.
Tutustu PoweRestaan!
Tutustu Saleslediin!
Salesled

Salesled tekee SaaS-ohjelmistoa myyjille ja toteuttaa sitä hyödyntäen palvelua myynnin alkupäähän. Yritys auttaa asiakkaitaan hahmottamaan, sekä segmentoimaan heidän kohderyhmäänsä, sekä luomaan myyntiprosessin kohderyhmän systemaattiseen läpikäyntiin.

Tutustu Saleslediin!
Tutustu Cityspotting!
Cityspotting

Cityspotting® on aivan uudenlainen kaupunkiseikkailu, jossa yhdistyy kulttuuri, luonto, liikunta ja kaupunkitietämys! Cityspotting ei tarjoa tavallisia turistinähtävyyksiä, vaan erikoisia yksityiskohtia ja piilotettuja helmiä.

Tutustu Cityspotting!
Tutustu Easoft Docsiin!
Easoft Docs

Easoft Docs Oy tuo rakentamisen ja huoltoliiketoiminnan nykypäivään tarjoamalla aloilla toimiville yrityksille helppokäyttöisen dokumentointi- ja tiedonhallintasovelluksen.

Tutustu Easoft Docsiin!
Tutustu tarkemmin eWattiin!
eWatt Smart Power Systems Oy

eWatt pyrkii tuomaan älykkään sähkönkäytön ja sen tarjoamat hyödyt kaikkien saataville tarjoamalla vapaa-ajan asunnoille turvallisen ja helppokäyttöisen lämmitysautomaation, joka varmistaa kiinteistön kunnon säilymisen ja tarjoaa säästöjä lämmityskuluissa.

Tutustu tarkemmin eWattiin!
Tutustu PrecisionPhageen!
PrecisionPhage

Taistelua antibioottiresistenttejä bakteereja vastaan. Uniikin IPR:n omaava PrecisionPhage lisensoi bakteriofageja, tarjoaa faagien bioinformatiikka-analyysejä ja erikoisosaamista vaativia laboratoriopalveluita ja kehittää omia faagipohjaisia ratkaisuja bakteereiden aiheuttamiin ongelmiin.

Tutustu PrecisionPhageen!
Tutustu TraitSpotteriin!
TraitSpotter

TraitSpotter auttaa yrityksiä viestimään tavalla, jolla heidän viestinnän kohteena olevat henkilöt haluavat viestiä. TraitSpotter profiloi b2b-päättäjien luonteenpiirteitä, jonka avulla viestiminen onnistuu kohderyhmän yksilöille luontevalla tavalla.

Tutustu TraitSpotteriin!
Tutustu Sparkyyn!
Sparky

Sparky ® on digitaalinen palvelu yksilön itsetuntemuksen ja kasvun sekä tiimin yhdessä ohjautuvuuden ja johtamisen tueksi.

Tutustu Sparkyyn!
Tutustu Weeefineriin!
Weeefiner

Innovatiivisia vesienkäsittelynratkaisuja arvometallien talteenottoon, haitallisten metallien poistoon, sekä vesien ravinnekuorman pienentämiseen.

Tutustu Weeefineriin!
Tutustu Trideaan!
Tridea

Tridea tekee asiakaskokemuksen mittaamisen, kehittämisen ja johtamisen näkyväksi.

Tutustu Trideaan!
Tutustu Rapidaroon!
Rapidaro

Rapidaro luo sujuvampaa sekä osallistuja- ja järjestäjäystävällisempää tapaa järjestää urheilutapahtumia ja -kilpailuja.

Tutustu Rapidaroon!
Tutustu Datafarmiin!
DatafarmAnalytiikan ja raportoinnin palveluita tuottavan Datafarmin ydinosaaminen on ESG- eli vastuullisuusraportointiautomatiikassa ja ennustavassa mallintamisessa erityisesti myynnin kohdentamisen kontekstissa.Tutustu Datafarmiin!
Tutustu Riva Clothingiin!
RIVA Clothing

Riva Clothing tuottaa vastuullisia ja laadukkaita vaatekaapin kulmakiviä, jotka palvelevat vuodesta toiseen.

Tutustu Riva Clothingiin!
Tutustu IntelliNordiin!
IntelliNord

IntelliNord brings artificial intelligence and machine learning to the energy sector.

Tutustu IntelliNordiin!
Tutustu Decocutiin!
Decocut

Decocut on kasvava ja innovatiivinen laserleikkausalan yritys, joka keskittyy laserleikkauaalan IT-kehitykseen. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteitaan kuluttajille, yrityksille sekä jälleenmyyjille.

Tutustu Decocutiin!
Tutustu Oppikoon!
Oppiko

Oppiko tarjoaa positiiviseen psykologiaan pohjautuvaa ratkaisukeskeistä hyvinvointivalmennusta elämän eri tilanteisiin niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

Tutustu Oppikoon!
Tutustu Rohjeeseen!
Rohje

Ystävyys, uskallus ja tinkimätön laatu ovat suomalaisten Rohje-kellojen perustana. Rohje-rannekelloissa yhdistyy pohjoismaalainen muotoilu ja kansainvälisen vertailun kestävä korkeatasoinen laatu.

Tutustu Rohjeeseen!
Tutustu lisää!
PUSU

Inspiraatio ja materiaalit luonnon laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Puuppolan Suksen tavoitteena on tehdä maailman parhaita suksia vapautta tavoitteleville laskijoille.

Tutustu lisää!
Tutustu Impulssiin!
Impulssi

Impulssi Valmennus Oy on hyvinvoinnin digisisältöyhtiö, joka kaupallistaa hyvinvointisisältöjä teknologiaratkaisujen avulla erilaisiksi puhelinsovelluksiksi, sivustoratkaisuiksi, webinaareiksi, verkkokoulutuksiksi ja -valmennuksiksi sekä sisältömarkkinoinnin työkaluiksi.

Tutustu Impulssiin!
Tutustu Designkavereihin!
Designkaverit

Designkaverit tunnetaan Iloisista pop up -kaupoistaan, jotka kokoavat yhteen sesongin mukaisia kotimaisten designyritysten tuotteita sekä vinkkejä ja inspiraatiota jakavasta seuraajayhteisöstä Instagramissa.

Tutustu Designkavereihin!
Tutustu Fibioniin!
Fibion

Fibion is the first physical activity analysis product targeted from the beginning for health and fitness professionals.

Tutustu Fibioniin!
Tutustu Biopsenseen!
Biopsense

Biopsense tuottaa korkeatasoisia laboratoriopalveluita ja kehittää verinäytteiden keräys- ja kuljetusinnovaatiota, joka mahdollistaa erityisesti nestebiopsian aiempaa laajemman käytön.

Tutustu Biopsenseen!
Tutustu BOZLAan
Bozla

BOZLA on suomalainen designer-muotibrandi, joka on suunniteltu jokaiselle oman elämänsä Boss Ladylle. BOZLA valmistaa tyylikkäitä, monikäyttöisiä ja kestäviä vaatteita, jotka kestävät aikaa niin tyylin kuin laadun osalta.

Tutustu BOZLAan
Tutustu Sharewayhin!
Shareway

Shareway Oy tarjoaa parkkipaikkojen vertaisvuokrausta sinulle, joka haluat tienata helposti lisää rahaa. Jokaisen parkkipaikan paras ystävä!

Tutustu Sharewayhin!
Tutustu Green Carboniin!
Green Carbon

Green Carbon auttaa yrityksiä hiilijalanjäljen hallitsemisessa. Green Carbon arvioi, laskee ja raportoi asiakkaiden hiilijalanjäljen ja etsii keinot päästöjen vähentämiselle ja kompensoimiselle.

Tutustu Green Carboniin!
Manage Applications

Selainpohjaisia ohjelmistoja prosessinhallinnasta täyteen ERP-järjestelmään asti.

Tutustu Kuulevaan!
Kuuleva

Seitsemällä paikkakunnalla sekä verkossa psykoterapiapalveluita tarjoava Kuuleva haluaa edistää mielen hyvinvointia.

Tutustu Kuulevaan!
Tutustu Onervaan!
Onerva

Onerva on kehittänyt kotihoidon ja palveluasumisen vieraskirjan, joka kokoaa tiedon yhteen paikkaan ja luo sillan merkityksellisten asioiden ympärille.

Tutustu Onervaan!
Read more!
Binaré

Binare.io offers both professional services and an automated analysis platform to meet various needs for IoT security.

Read more!
Read more!
On-Time Research Solutions

Reach, Activate and engage your customers through mobile devices with our OMNIchannel SaaS platform. 

Read more!
Tutustu Fikuroon!
Fikuro

Fikuron päätuote on helppokäyttöinen ja kustannustehokas ERP/toiminnanohjausjärjestelmä Ferppi, jonka tehokkuus syntyy helppoudesta, yksinkertaisuudesta ja siitä kun ylimäärinen on riisuttu pois.

Tutustu Fikuroon!
Read more!
Discovery Street

We are on a common endeavour, on a common journey: making a world better place.

Read more!
Tutustu Ceiliin!
Ceili

Olemme mutkaton ja luotettava Salesforce-kumppani, jolla on teknologian lisäksi vahva liiketoiminnallinen asiantuntemus.

Tutustu Ceiliin!
Memorandum

We create powerful user experiences with a combination of XR technology, high quality content production and gamification.

Kokenut valmennustiimi, vahva verkosto ja räätälöity valmennus – teemme menestyksestäsi todellisuutta Hautomossa!

matti-pieni
Matti ToivonenCEO, Green Carbon

"Tähän mennessä kertyneellä yrittäjähistorialla, olemme ymmärtäneet, että vaikka osaamme monia asioita, emme osaa kaikkea ja apua kaivataan monellakin sektorilla."

marko filenius
Marko FileniusCEO, Tridea

"Kokeneena yrityksen johtajana on vaarallista luulla tietävänsä kaiken. Yhteisö on joukkovoima, joka avaa silmät erilaisille näkökulmille ja auttaa pysymään ulkona omasta kuplasta.”

veli-mikko
Veli-Mikko PuupponenCEO, Biopsense
"Konsepti on hyvä ja sen verran monipuolinen, että äkkiseltään on vaikea keksiä paljoa parannettavaa” 
RIKU-RIVA
Riku KeihäsniemiCEO, RIVA Clothing
“Yritystehtaan hautomoyhteisössä on oikeanlaista mindsettia. Toisten samankaltaisten ja samoja asioita tavoittelevien yrittäjien ja heidän tekemisensä näkeminen motivoi ja inspiroi”
eCycled kopio
Juuso Tiitola ja Olli JärvieCycled
 ”Aikamoisessa myllyssä olemme olleet, emmekä olisi tässä pisteessä ilman Hautomoa ja valmennusta! Suosittelemme Hautomoa vahvasti muille yrittäjille. Yritystehtaalle kuuluu tosi iso kiitos!”
aleksi-halsas
Aleksi HalsasCEO, SalesLed
“Yhteistyö yllätti! Ymmärrystä ja näkemystä yksityisen puolen toimintaan löytyi heti ensi tapaamisella, ja sparrailusta sekä ajatusten vaihdosta on ollut aitoa hyötyä liiketoimintamme kehittämisen kannalta.”