Skip to content
yritystehdas-sijaitsee-jyväskylässä-kankaalla-kympinkatu-3c

Tervetuloa meille!

Jyväskylän Yritystehdas Oy

Kympinkatu 3 C  |  40320 Jyväskylä

Yritystehdas sijaitsee Kankaan Arkissa. Pääset tulemaan suoraan meille talon takapihan puolelta omaa luiskaa pitkin.

Lähimmät parkkipaikat löytyvät parkkihalli P-Arkista (Paperitehtaankatu 23) ja P-Pergamentista (Paperitehtaankatu 3) sekä Minimanin takaa Kankaan Saunan vierestä (ajo Paperitehtaankadun kautta).

Ota yhteyttä yritysvalmentajiimme!

Kangas opaskartta toukokuu 2024

Näin löydät Yritystehtaalle

Yritystehdas sijaitsee Kankaan Arkissa osoitteessa Kympinkatu 3c.

Autolla saapuessasi lähin parkkitalo P-Arkki on aivan Kankaan Arkin vieressä osoitteessa Paperitehtaankatu 23. Läheltä löytyy myös parkkitalo P-Pergamenttihalli (Paperitehtaankatu 3), josta pääset kävelemällä Pergamenttitorin ja Piipputorin kautta Kankaan Arkille.

Kävelemällä, pyörällä tai skuutilla saapuessasi näet oheisesta kartasta punaisilla katkoviivoilla kävelyreitit, joita pitkin miten löydät meille Kankaan Arkkiin tällä hetkellä.

Huom! Kankaankadun kautta tullut silta Tourujoen yli on poissa käytössä!

Voit ladata viereisen kartan myös pdf-muodossa tästä.

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoitteemme ovat:
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003728689508
OVT-tunnus: 003728689508

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

Sähköpostiskannauksen osoite: 003728689508@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:

Jyväskylän Yritystehdas Oy (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.

Jäikö vielä kysyttävää?

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Valitse alasvetovalikosta, mitä kysymyksesi koskee ja kirjoita kysymys sen alapuolella olevaan laatikkoon!