Skip to content
rahoituspaneeli-antaa-startupeille-mahdollisuuden-pitchata-sijoittajille-ja-rahoittajille-ja-saada-palautetta-ideastaan

Rahoituspaneeli

Törmäytämme yrityksiä ja sijoittajia!
rahoituspaneeli-on-rahoitusta-etsiville-kasvunhaluisille-yrityksille-paikka-testata-yrityksen-rahoituskelpoisuutta

Saatamme yritykset ja sijoittajat saman pöydän ääreen!

Rahoituspaneeli on rahoitusta etsiville, kasvunhaluisille yrityksille tilaisuus oman rahoituskelpoisuuden testaamiseen. Samalla se on paikka saada arvokasta palautetta ja kehitysehdotuksia omasta liikeideasta sekä oiva paikka luoda kontakteja rahoittajiin ja sijoittajiin. Rahoituspaneeli ei ole leijonan luola.

Rahoittajille tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin, sparrata heitä eteenpäin asiantuntemuksellaan ja luoda uusia kontakteja niin yrityksiin kuin muihin rahoitustahoihin. Oikean yrityksen sattuessa kohdalle tapahtuma mahdollistaa myös uusien sijoituskohteiden löytämisen.

Rahoituspaneeli on Suomen Yrityskehityksen palvelu. Yritystehdas on mukana tapahtuman yhteistyökumppanina.

 

Rahoituspaneelia ennen on mahdollisuus osallistua maksuttomaan Rahoitusvalmennukseen.
 

Kenelle Rahoituspaneeli on tarkoitettu?

Kasvuhaluisille yrityksille, jotka

 • etsivät rahoitusta
 • haluavat testata rahoitus- & sijoituskelpoisuutta ja kehittää niitä
 • haluavat kehittää liikeidean toteutuskelposuutta ja kuulla, miten sijoittajat ja rahoittajat näkevät liikeidean
 • saavat lisäarvoa kontakteista! Rahoituspaneeli voi toimia ovenavaajana. Rahoituspaneelissa ei istu välttämättä se kaveri, joka tekee sijoituksen, mutta hän voi olla se, joka neuvoo oikean ihmisen luo

Rahoittajille ja sijoittajille, jotka

 • haluavat kuulla toisten rahoittajien ja sijoittajien mielipiteitä
 • haluavat kasvattaa ymmärrystä erilaisista rahoitusinstrumenteista ja eri rahoittajien näkökulmista rahoituskierroksiin (Rahoituspaneeli kokoaa yhteen erilaisia rahoittajia ja sijoittajia julkiselta sekä yksityiseltä puolelta)
kenelle-rahoituspaneeli-on-tarkoitettu-rahoituspaneeli-on-kasvun-haluisille-yrityksille-tarkoitettu-tapahtuma

Miksi hakea mukaan Rahoituspaneeliin?

Rahoituspaneeli on tehokas prosessi, joka kokoaa erilaiset rahoittajat samaan pöytään säästäen aikaa ja tehostaen prosessia (ei tarvitse ”juosta” eri rahoittajien perässä). Monet yritykset tarvitsevat rahoitusta, mutta eivät tiedä tai ymmärrä, mitä rahoitusta on haettavissa ja mistä rahoitusta voisi hakea. Rahoituspaneeli on myös oiva tilaisuus testata varhaisessa vaiheessa rahoituskelpoisuutta.

Rahoitusta hakevalle: 

 • Rahoituspaneeli tarjoaa mahdollisuuden testata yrityksenne rahoituskelpoisuutta useiden eri rahoitustahojen edessä.
 • Samalla saatte valmennusta pitchaamiseen sekä palautetta ja kehitysehdotuksia liikeideaanne liittyen sekä pystytte verkostoitumaan rahoittajien ja sijoittajien kanssa.
 • Rahoituspaneelia varten tehdään yrityksen tavallisimmat dokumentit kuntoon, kuten liiketoimintasuunnitelma, talouslaskelmat (kassavirtaennuste, tuloslaskelma).
 • Samalla käynnistetään due diligensen ja osakassopimusten valmistelu. Rahoituspaneelin valmistautumisprosessi tarjoaa eväitä näiden valmisteluun ja auttaa lisämään ymmärrystä rahoituskierroksella tarvittavista dokumenteista.

Rahoittajalle/sijoittajalle: 

Rahoituspaneeli tarjoaa mahdollisuuden 

 • tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin,
 • sparrata heitä
 • luoda kontakteja niin pitchaaviin yrityksiin kuin muihin rahoittajiin ja sijoittajiin.
 • Oikean yrityksen sattuessa kohdalle, paneelista voi löytää myös uusia sijoituskohteita.

Rahoituspaneeli tarjoaa läpileikkauksen mukana olevista yrityksistä kompaktissa ajassa sekä mahdollistaa tiimin testaamisen sekä muiden mielipiteiden kuulemisen. Samalla Rahoituspaneeli tuo näkemyksiä siitä, mitä Jyväskylän innovaatioekosysteemissä tapahtuu ja millaisia yrityksiä sieltä tulee.

Miten prosessi etenee?

Ennen sijoittajien eteen astumista yritykset saavat henkilökohtaista sparrausta rahoitusesityksistään asiantuntijoiltamme. Asiantuntijan avustuksella myyntipuheenne hiotaan huippuunsa, jotta yrityksenne on parhaimmillaan, kun h-hetki koittaa. Ennen varsinaista Rahoituspaneelia kootaan muun muassa tarvittavat dokumentit sekä osallistutaan koepaneeliin. Tutustu maksuttomaan Rahoitusvalmennukseen !

Valmennuksen jälkeen: Rahoituspaneeliin valitut yritykset pitchaavat suoraan paikalla oleville sijoittajille ja rahoittajille 15–20 minuutin esityksen, jonka jälkeen rahoittajien kanssa käydään avoimesti keskustelua yrityksen tilanteesta, liikeideasta ja sen kelpoisuudesta sekä rahoitustarpeesta ja -kelpoisuudesta.

Rahoitusmateriaalit ovat myös yrityksenne käytössä jatkossa tulevia rahoituskeskusteluja ajatellen.

rahoituspaneelissa-voit-testata-startupisi-rahoituskelpoisuutta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

 

suomen-yrityskehitys-on-rahoituspaneelin-pääjärjestäjä Rahoituspaneeli on Suomen Yrityskehityksen palvelu.
Yritystehdas on mukana tapahtuman yhteistyökumppanina.