Liiketoiminnan kehittäminen

Työkaluja liikeidean ja liiketoiminnan kehittämiseen!

Oppilaitosvalmennukset ovat Jyväskylän Ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston ja Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä Gradian opiskelijoille, tutkijoille sekä henkilökunnalle suunnattuja valmennuksia yrittäjyyteen.

Kehitä liiketoimintaasi valmennuksissamme!

Heräsikö kysymyksiä Ideasta yritykseksi tai Yrittäjävalmennus toteutuksista? Oppilaitostemme yhteyshenkilöt ovat sinua varten, ota yhteyttä!

JAMK

Suvi Salminen

Ydinosaaminen: 

Jalo kuuntelun taito, läsnäolo sekä kanssakulkija 

Supervoima: 

Positiivisuus 

Suvin vahvuus on yrittäjyysinnon synnyttäminen. Suvilla on taitoa auttaa opiskelijaa tunnistamaan omat vahvuutensa ja löytämään omat unelmansa. Hän on taustakoulutukseltaan toimintaterapeutti, joka on työskennellyt niin pienyrityksessä kuin omassa yrityksessä. Näiden kautta Suvi on hankkinut sisäisen ja ulkoisen yrittäjyyden taitonsa, välillä vahvasti kantapään kautta. JAMKilla Suvi edistää piskelijoiden työelämätaitojen ja yrittäjyysvalmiuksien vahvistumista ja hänen mottonsa onkin ”Elämä ei ole oman itsensä löytämistä. Elämä on oman itsensä luomista.” (Bernard Shaw)

Suvi Salminen

Lehtori & yrittäjyyskoordinaattori JAMK Hyvinvointiyksikkö

JYU

Mari Suoranta

Mari Suoranta

GRADIA

Sanna-Maaria Mäkelä

Ydinosaaminen: Start up -yrittäjyys ja soteala. Tiedän, mitä aloittava yrittäjä tarvitsee ja osaan ohjata oikeaan suuntaan
Supervoima: olen Peppi Pitkätossun ja Pikku Myyn yhdistelmä. Peloton, rohkea ja vahva, välillä asiasta kiukkuinen, joka tässä kohtaa on hyvä juttu. Se potkii eteenpäin

Sanna-Maaria Mäkelän vahvuus valmentajana on laaja osaamispohja ja verkostot. Sanna-Maaria tietää erityisesti, mitä aloittava yrittäjä tarvitsee ja minnepäin häntä on ohjattava. Sanna-Maarialla on 16-vuoden kokemus lääkebisneksestä, josta johtaa vahva osaaminen erityisesti sotepuolen myyntiin ja markkinointiin. Sanna-Maaria vastaa koko Gradian sotepuolen yrittäjyyskoulutuksista sekä yrittäjyyden ekosysteemistä. Tämän lisäksi Sanna-Maaria kouluttaa myös Shanghaissa Kiinassa osana Educational Export -tiimiä. Sanna-Maarian supervoima on olla Peppi Pitkätossun ja Pikku Myyn yhdistelmä – peloton, vahva ja rohkea. Sanna-Maarian motto on “asialliset hommat hoidetaan hyvin, muuten elellään ku lehmät pellossa ja veräjät auki”.

Sanna-Maaria Mäkelä

Lehtori, GRADIA Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Yritystehtaan oppilaitosvalmennukset ja tapahtumat ovat osa EduFutura strategiaa.

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen yhteisö. EduFutura kehittää tulevaisuuden oppimisratkaisuja. Luomme opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun.