Kehitetään | liikeideaasi | yhdessä!

Oletko yksin liikeideasi kanssa?

Valmennustemme avulla kasvatat yrittäjämäistä asennettasi ja rakennat omaa polkuasi kohti yrittäjämäistä työarkea. Kannustamme kokeilemaan rohkeasti sekä oppimaan mokista. Ideasta Yritykseksi – ja Yrittäjävalmennuksissa kehität liikeideaasi yritysvalmentajien sparrauksessa kohti itse luomaasi tulevaisuutta. Tutustu valmennuksiin tarkemmin alla!

Oppilaitosvalmennukset ovat Jyväskylän Ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston ja Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä Gradian opiskelijoille, tutkijoille ja henkilökunnalle suunnattuja valmennuksia yrittäjyyteen. Palvelut ovat auki 47 200 opiskelijalle ja tutkijalle sekä 4400 henkilökunnan jäsenelle.

Kehitä liikeideaasi valmennuksissamme!

Me uskomme, että Suomi tarvitsee yrittäjämäistä asennetta työpaikoille sekä uusia yrityksiä, innostusta, kiinnostusta sekä arvostusta yrittäjyyttä kohtaan. Olemme omalta osaltamme luomassa uusia yrittämisen mahdollisuuksia, koska yhteiskunta elää yrittäjyydestä.

Heräsikö kysymyksiä Ideasta yritykseksi tai Yrittäjävalmennus toteutuksista? Oppilaitostemme yhteyshenkilöt ovat sinua varten, ota yhteyttä!

JAMK

Riku Ojanperä

Vahvuus:

Liikeidean arviointi ja kehittäminen, franchising ja ketjuliiketoiminta, omistajanvaihdokset.

Supervoima:

(Kyyninen) huumori

Riku Ojanperä on kokenut liikeideoiden arvioija sekä kehittäjä. Kaikkiaan Riku on ollut arvioimassa ja kehittämissä 1500 liikeideaa, joten Rikulle on kertynyt monipuolista kokemusta ja osaamista liiketoiminnan eri osa-aloilta niin JAMKin lehtorina kuin yritysneuvojana Uusyrityskeskuksessa. Rikun erityisosaamiseen kuuluu myös erityisesti franchising- ja ketjuliiketoiminta sekä omistajanvaihdokset. Rikun supervoima on (kyyninen) huumori.

Riku Ojanperä

lehtori (johtaminen), yrittäjyyskoordinaattori, esihautomo- ja hautomovalmentaja JAMK

JYU

Mari Suoranta

Mari Suoranta

tutkijatohtori, Jyväskylän Yliopisto

GRADIA

Petrikki Tukiainen

Petrikki Tukiainen

yrittäjyysasiantuntija, GRADIA Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Hei sinä opiskelijaa ohjaava henkilö JAMKista, Jyväskylän yliopistosta tai Gradiasta!

Tilaa Yritystehtaan oppilaitosuutiskirje sähköpostiisi! Saat aina ajantasaisen tiedon tulevista valmennuksista ja tapahtumista sekä materiaalia opetuksen tueksi.

 

Haluan pysyä aallonharjalla!

Me tarjoamme EduFuturan kanssa Suomen parhaat mahdollisuudet yrittäjyydestä innostumiseen!

Yritystehtaan oppilaitosvalmennukset ja tapahtumat ovat osa EduFutura-strategiaa.
Kehitämme ja tuotamme yrittäjyyden kursseja yhteistyössä opettajavalmentajien sekä kokeneiden liike-elämän osaajien kanssa. Kovan luokan liiketoimintaosaaminen, vahva suorituskykyvalmennus, kansainväliset suhteet, yritys- ja oppilaitosmaailman ristiinpölytys Jyväskylän EduFutura-strategian voimalla tekevät Yritystehtaasta ainutlaatuisen yhtiön Suomessa.
EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen yhteisö. EduFutura kehittää tulevaisuuden oppimisratkaisuja. Luomme opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun.