Liiketoiminnan | kehittäminen

Työkaluja liikeidean ja liiketoiminnan kehittämiseen!

Oppilaitosvalmennukset ovat Jyväskylän Ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston ja Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä Gradian opiskelijoille, tutkijoille ja henkilökunnalle suunnattuja valmennuksia yrittäjyyteen. Palvelut ovat auki 47 200 opiskelijalle ja tutkijalle sekä 4400 henkilökunnan jäsenelle.

Kehitä liiketoimintaasi valmennuksissamme!

Heräsikö kysymyksiä Ideasta yritykseksi tai Yrittäjävalmennus toteutuksista? Oppilaitostemme yhteyshenkilöt ovat sinua varten, ota yhteyttä!

JAMK

Suvi Salminen

Ydinosaaminen: 

Jalo kuuntelun taito, läsnäolo sekä kanssakulkija 

Supervoima: 

Positiivisuus 

Suvin vahvuus on yrittäjyysinnon synnyttäminen. Suvilla on taitoa auttaa opiskelijaa tunnistamaan omat vahvuutensa ja löytämään omat unelmansa. Hän on taustakoulutukseltaan toimintaterapeutti, joka on työskennellyt niin pienyrityksessä kuin omassa yrityksessä. Näiden kautta Suvi on hankkinut sisäisen ja ulkoisen yrittäjyyden taitonsa, välillä vahvasti kantapään kautta. JAMKilla Suvi edistää piskelijoiden työelämätaitojen ja yrittäjyysvalmiuksien vahvistumista ja hänen mottonsa onkin ”Elämä ei ole oman itsensä löytämistä. Elämä on oman itsensä luomista.” (Bernard Shaw)

Suvi Salminen

lehtori & yrittäjyyskoordinaattori JAMK Hyvinvointiyksikkö

JYU

Mari Suoranta

Mari Suoranta

tutkijatohtori, Jyväskylän Yliopisto

GRADIA

Petrikki Tukiainen

Petrikki Tukiainen

yrittäjyysasiantuntija, GRADIA Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Hei sinä opiskelijaa ohjaava henkilö JAMKista, Jyväskylän yliopistosta tai Gradiasta!

Tilaa Yritystehtaan oppilaitosuutiskirje sähköpostiisi! Saat aina ajantasaisen tiedon tulevista valmennuksista ja tapahtumista sekä materiaalia opetuksen tueksi.

 

Haluan pysyä aallonharjalla!

Yritystehtaan oppilaitosvalmennukset ja tapahtumat ovat osa EduFutura strategiaa.

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen yhteisö. EduFutura kehittää tulevaisuuden oppimisratkaisuja. Luomme opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun.