Skip to content
roope-pietilä-yritysvalmentaja-yritystehdas

Roope Pietilä

Rakkaudesta lajiin

yritysvalmentaja

#business #strategia #kasvu

Roope on kokenut sarjayrittäjä ja liiketoiminta-arkkitehti

20 vuotta yrittäjänä toiminut salibandyn ex-ammattilainen perusti ensimmäiset omat yrityksensä vapauden kaipuusta ja luovuuden palosta. Roopen mielestä asiat voi aina tehdä seuraavalla kerralla paremmin. Roope kokeekin itse olevansa täysin keskeneräinen – itsensä kehittäminen ei lopu koskaan.

Yritystehtaalla Roope on liiketoiminta-arkkitehti, joka valmentaa tiimejä rakentamaan bisnekselleen kestävän perustan lisäksi yrityksen rakentamisen kulttuurin, jossa ihmisten väliset suhteet ovat kaikki kaikessa. Roopen vahva osaaminen kumpuaa käytännön kokemuksesta yrittäjänä, sijoittajana, asiantuntijana ja hallituksen jäsenenä toimimisesta.

roope-pietilä-yritystehdas-yritysvalmentaja-sijoittaja-sarjayrittäjä

 

Periksiantamaton liiketoiminnan kehittäjä

Roope on opiskellut kansainvälistä liiketoimintaa, yritysstrategiaa ja markkinointia. Roope näkemyksen mukaan yritysten ja tiimien kehittämisessä ja valmentamisessa lajin luonteeseen kuuluu se, että koskaan ei tule valmista. "Uskon siihen, että aina voi tehdä asioita paremmin." Roopea motivoi erityisesti uuden luominen, liiketoiminnan kasvu ja kannattavuus.

Liiketoiminnan kehittäminen
strategiat ja kasvusuunnitelmat
Hallitustyöskentely
Asuntosijoitusbisnes
Yritysvalmentaja

Roope valmentaa Yritystehtaalla hautomoasiakkaita ja on mukana hankkeissa, jotka tekevät korkeakoulutuksesta uutta liiketoimintaa

  • Roopella on 20 vuoden kokemus kasvuyrittäjänä
  • Roope ylläpitää Yritystehtaalla startupeille tärkeitä sijoittaja- ja rahoittajaverkostoja
  • Tutustu lisää videolta Roopen osaamisalueisiin ja millaisille opeilla hän kasvuyrittäjiä valmentaa!

Mikä on ollut suurin oppisi?

Vuosi vuodelta olen alkanut ymmärtää entistä syvemmin, miten paljon ihmisten väliset suhteet merkitsevät yrityskulttuurissa.

Kaikki liiketoiminnassa on ihmisten välistä toimintaa ja sen johtaminen ei ole yksinkertaista. Ihmisten johtaminen ja motivointi on niin tilannesidonnaista, että johtamiseen ei ole selkeitä oikeita tai vääriä vastauksia. Kun uutta yrityskulttuuria ollaan synnyttämässä, yhteisen tahtotilan luomiseen kannattaa panostaa.

Mikä on supervoimasi?

Minulla ei ole supervoimia, mutta kokonaisuuksien hallinta on jonkinlainen vahvuuteni. Olen ennen kaikkea liiketoiminta-arkkitehti, autan yrittäjää hahmottamaan tulevaisuuden suunnan ja luomaan suunnitelman sen toteuttamiseksi.

Istun monissa hallituksissa ja olen sanonut, että en yleensä ole yrityksissä paras asiantuntija oikeastaan millään liiketoiminnan osa-alueella, mutta tiedän melko monesta asiasta kuitenkin jotain. Minulla on jonkinlainen näkemys useilta osa-alueilta, joita liiketoiminnan kehittämisessä tarvitaan. (Toim.huom. Äärimmäisen nöyrä mies tämä meidän liiketoimintakonkari...)

roope-pieilä-yritystehdas

 

roope-pietilä-yritystehdas-yritysvalmentaja

Ota yhteyttä Roopeen!

 044 301 4177

 roope@yritystehdas.fi

 Roope Pietilä