Skip to content
Oona Tynkkynen5.11.2020 15:07

Digivalmennuskokonaisuudella valmennusta missä ja milloin vain

Yritystehtaan hautomovalmennuksen työkalut ovat käytettävissä missä ja milloin vain uuden digitaalisen valmennuskokonaisuuden myötä. Yritystehtaan digitaaliselta valmennusalustalta löytyy valmennusmateriaaleja kaikkiin Yritystehtaan metodin 12 teemaan Yritystehtaan Hautomoasiakkaiden käytettäväksi itsenäisesti sekä yhdessä valmentajien kanssa. Tutustu metodiimme Hautomo-sivulla.

 - Meillä jokaisella valmentajalla on oma erityisosaamisalamme, kuten menestyvässä valmennusyhtiössä pitääkin olla. Halusimme varmistaa, ettei valmentajien asiantuntemus jää vain valmentajan itsensä käyttöön, vaan se tulee koko yhtiön ja sitä kautta asiakkaidemme käyttöön. Tuomalla jokaisen tietopääoman digitaaliseksi on osaaminen hyödynnettävissä missä ja milloin vain, digitaalisen valmennusalustan kokoamisesta vastaava, yritysvalmentaja Henna Kautto kertoo.

Digitaalinen valmennusalusta tarjoaa turvaa myös yllättävien tilanteiden varalle. Tavoitteena oli rakentaa alusta, joka tarjoaa mahdollisuuden valmentaa missä vain ja milloin vain.

- Kun tulin toimitusjohtajaksi Yritystehtaalle, tunnistin tarpeen digitaalisen valmennusalustan rakentamiselle. Haluamme toimia joustavasti eli olla siellä, missä asiakkaat haluavat työnsä tehdä. Haluamme myös skaalata omaa liiketoimintaamme. Olemme rakentaneet toimivan alustan, joka on paitsi asiakkaita hyödyttävä, niin myös visuaalisesti brändin mukainen sekä toimivuudeltaan ketterä ja nykyaikainen, Yritystehtaan toimitusjohtaja Kati Rauhaniemi sanoo. 

- On tärkeää, että palvelutoimintaa tarjoavalla yrityksellä on myös digitaalista tarjontaa. Yritykset, jotka ovat digiorientoituneita selviävät kriiseistä nopeammin sekä onnistuvat kriisin hetkellä myös toisinaan kasvussakin, Henna jatkaa.

Tärkeimmät työkalut aloittavan startupin tarpeisiin

Digitaalista valmennusalustaa lähdettiin kehittämään koko Yritystehtaan tiimin voimin tiiviisti yhdessä loppukäyttäjien kanssa. Näin varmistettiin aidosti asiakasta palveleva lopputulos.

 - Asiakkaiden mukana olo toi äärettömän tarpeellista tietoa siitä, mitä he alustalta haluavat, ja miten he alustaa käyttäisivät. Lopputulos, johon päästiin oli erilainen ja parempi, Henna kertoo. 

hautomometodikuva

Digitaalisen valmennusalustan 1.0. versio valmistui syyskuun lopussa. Käytössä on Yritystehtaan metodin 12 teeman, kuten markkinoinnin, kansainvälistymisen, talouden ja rahoituksen ympäriltä muun muassa videoita, työkaluja, artikkeleja, blogeja, tietoiskuja, koulutustallenteita, excel-pohjia, nettisivuvinkkejä, kirjallisuutta ja verkostoja.

-  Digialustamme tarjoaa tällä hetkellä useita työkaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin, joita voi hyödyntää liiketoiminnan eri vaiheissa. Tuotamme työkaluja jatkuvasti lisää, jotta asiakkaillamme on mahdollisimman kattava arsenaali käytettävissään oman työnsä tukemiseen. Pitkässä juoksussa tavoitteenamme onkin luoda eräänlainen kirjasto, josta on löydettävissä kaikki tärkeimmät työkalut tarjoamiimme valmennusteemoihin sekä luonnollisesti asiakkaan arjen tarpeisiin, yritysvalmentaja Mika Fisk kertoo. 

- Tavoitteena on seuraavan vuoden aikana kehittää alustaa eteenpäin käytön mukaan. Vuoden päästä on tarkoituksena, että meillä on käytössä päivitetty 2.0. versio kaikella käyttökokemuksella, mitä olemme vuoden aikana saaneet, Henna jatkaa.

howspace-blogi

 

avatar

Oona Tynkkynen

sisällöntuottaja #some #graafinensuunnittelu #viestintä oona@yritystehdas.fi 0400 249 616

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT