Skip to content
Oona Tynkkynen20.8.2020 14:12

Perustamisneuvontaa yrittäjille Keski-Suomen Yritysideassa

Keski-Suomen Yritysidea on avannut ovensa yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville jyväskyläläisille kaupungin keskustassa Crazy Townin tiloissa. K-S Yritysidea on Gradian tuottama yritysten perustamisneuvontapalvelu, joka tarjoaa maksutonta tietoa, neuvontaa ja sparrausta liiketoiminnan aloittamiseen.

K-S Yritysidean palveluihin kuuluvat mm. liikeideoiden arviointi ja tuki idean kehittämiseen, kannattavan toiminnan edellytysten ja toiminta-alueen kilpailutilanteen arviointi sekä yritystoiminnan käynnistämisen neuvonta ja ohjaus. Yrittäjäksi tähtääviä asiakkaita sparraavat kokeneet yritysneuvojat Hanna Ojanperä ja Marja Heinistö.

”Haluamme olla asiakkaita lähellä, helposti löydettävissä ja saavutettavissa. Autamme aloittavaa yrittäjää hahmottamaan ja kehittämään liiketoimintaedellytyksiä monesta näkökulmasta. Meillä on laaja-alaiset keinot tukea yrittäjää kehittämään osaamistaan”, sanoo toimintaa johtava yrityskehitysasiantuntija Petrikki Tukiainen.

Asiakkaat pääsevät hyödyntämään Gradian kattavaa kehittämis- ja koulutuspalveluiden tarjontaa sekä palkittua yrittäjyyden ekosysteemiä. Yritystoimintaa suunnittelevan henkilön osaamista voidaan tukea esimerkiksi yrittäjän ammattitutkinnon tai useiden yksittäisten tutkinnon osien avulla.

K-S Yritysidean tilat sijaitseva Jyväskylän keskustassa osoitteessa Kauppakatu 39 osana Crazy Townin yrittäjäyhteisöä. Asiakkaita palvellaan ajanvarauksella numerossa 014 248 4002 arkisin klo 9-12 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@yritysidea.fi. Asiakkaat ohjataan ryhmämuotoisiin työpajoihin, valmennuksiin ja infoihin tai tilanteen mukaan suoraan henkilökohtaiseen neuvontaan. Ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista päivittyvät K-S Yritysidean verkkosivuille www.yritysidea.fi

K-S Yritysidea on Gradian tuottama yritysten perustamisneuvontapalvelu, jonka piirissä ovat tällä hetkellä jyväskyläläiset aloittavat yrittäjät. Jyväskylän kaupunki ostaa yrityksen perustamisneuvontapalvelut Gradialta kolmen vuoden ajan. Gradia neuvottelee perustamisneuvonnan tarjoamisesta myös muiden Keski-Suomen kuntien kanssa.

Lisätietoja

Petrikki Tukiainen, yrityskehitysasiantuntija, K-S Yritysidea, puh. 040 341 5850, petrikki.tukiainen@gradia.fi

avatar

Oona Tynkkynen

sisällöntuottaja #some #graafinensuunnittelu #viestintä oona@yritystehdas.fi 0400 249 616

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT