Skip to content
Yritystehdas29.5.2023 15:03

Yhteistyökumppanuutta yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan -hankkeessa

Jyväskylän yliopisto on mukana uudessa yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan EIT-HEI -hankkeessa. Jyväskylän Yritystehdas on hankkeen yhteistyökumppani.
 
Hanke on käynnissä toukokuusta 2023 heinäkuuhun 2024, ja sen toimilla tähdätään mukana olevien korkeakoulujen yrittäjyyden ja monitieteisyyden vahvistamiseen, innovaatio- ja yrittäjyyskoulutuksen kehittämiseen sekä innovaatiokumppanuuksien luomiseen.
 
UNITeD-hankkeen-kuvake-mies-ja-nainen
 
“Universities for deep tech and entrepreneurship” (UNITeD) -hanke sai rahoitusta toukokuun alusta ja on parhaillaan käynnistymisvaiheessa. Hankkeen kotipesä Jyväskylän yliopistossa on tutkimus- ja innovaatiopalvelut (TIP), mutta mukana ovat myös kauppakorkeakoulu, IT-tiedekunta, yliopiston sijoitusyhtiö Unifund sekä yrittäjyyden ja opiskelijayhteistyön osalta työelämäpalvelut (TEP). 
 
Projektin partnerit:
  • Vilnius University, Lithuania – Project Lead
  • University of Jyväskylä
  • University of Tartu
  • Stockholm School of Economics in Riga
  • Tallinn University
  • Tallinn University of Technology

UNITeD -hankkeessa pyritään partneriyliopistojen yrittäjyyteen ja innovaatiotoimintaan liittyvän strategiatyön kehittämiseen ja innovaatiotoiminnan jalkauttamiseen läpi partneriyliopistojen, sekä tiiviimpään yhteistyöhön korkean teknologian yritysten ja toimijoiden kanssa. Jyväskylän yliopiston osalta hankkeen yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän Yritystehdas.

UNITeD -hankkeessa pyritään yhteistyöhön myös ainakin FORTHEM ja FITFORTHEM -hankkeiden, Talent Boostin sekä Talent Hubin, Yritystehtaan, EduFuturan sekä ICT-alan TKKIO -ekosysteemin kanssa yrittäjyyden, tutkijoiden, opiskelijoiden ja innovaatiotoiminnan rajapinnassa.  Hankkeessa hyödynnetään myös juuri valmistuneen innovaatioverkosto ja logistiikkahanke IVELO:n tuloksia

Lue lisää projektiesitteestä!

Lisätietoja:

Reija Häkkinen
Työelämäasiantuntija
Työelämäpalvelut
reija.a.hakkinen@jyu.fi
+358400247465

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT