Skip to content
hero-paula-koivupalo

Paula Koivupalo

Tavoitteiden kautta tuloksiin

markkinointipäällikkö

#markkinointi #tapahtumat #oppilaitosyhteistyö

Oulun tehopakkaus Paula syttyy tulokset todentavasta datasta

Oulusta käsin työskentelevä Paulan vastaa siitä, miten Yritystehdas näkyy ja kuuluu! Paula on idearikas asioiden eteenpäinviejä, verkosto-osaaja ja kehittäjähenkinen luottonainen, joka hallitsee laajat kokonaisuudet ja osaa pitää langat käsissään.

Paulalla on terävää kykyä ja empatiaa ymmärtää aidosti eri toimijoiden moninaiset näkökulmat sekä koordinoida ja kehittää tuloksekkaasti toimintaa verkoston intressit rakentavasti huomioiden. Paula on erittäin tehokas ja aikaansaava tekijä, joka tekee työnsä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. 

paula-koivupalo

 

Organisaattori isolla moottorilla

Paulan vahvuus on ison kuvan hahmottaminen ja siihen liittyvä strateginen suunnittelu. Luvut ja mittarit kiinnostavat Paulaa paljon, sillä niiden kautta pystyy näkemään oman työn tulokset.

Projektinjohtaminen ja organisointi
Digitaalinen markkinointi
Tapahtumatuotanto
Yhteistyön koordinointi

Paula osaa pitää langat käsissä

  • Paula vastaa markkinointipäällikkönä Yritystehtaan markkinoinnista ja tapahtumista
  • Paulalta löytyy näkemystä ja kokemusta niin markkinoinnin strategiseen suunnitteluun ja johtamiseen kuin tapahtumatuotantoon
  • Tutustu lisää Paulan tehtäväkenttään videolta!
  • Tutustu koko Yritystehtaan tiimiin.

Mikä on ollut suurin oppisi?

Kaikkea ei tarvitse osata itse.

Kokoa ympärillesi hyvä tiimi, jossa on erilaisia osaajia. Erityisesti uuden suunnittelussa on tärkeää käyttää tiimin vahvuuksia, jolloin osaamiset pääsevät loistamaan.

Mikä on supervoimasi?

Olen organisaattori isolla moottorilla, jolla on taito napata nopeasti kiinni isosta kuvasta. Minulle on helppoa pilkkoa projektit tavoitteiksi, aikatauluiksi, budjeteiksi tai mikä milloinkin on tarpeen, ja suunnitella ympärille tarvittava koneisto asian eteenpäin viemiseen. "Solekko tehä" - kuten juurillani pohjoisessa sanotaan! Niinpä, tätä vahvasti noudattaen! 

paula-koivupalo-pallo

 

hero-paula-koivupalo

Ota yhteyttä Paulaan !

 040 759 9224

  paula@yritystehdas.fi

Paula Koivupalo