Skip to content
Paula Koivupalo6.6.2019 13:09

Tiimiesittelyt: Iiris Asunmaa - innostuja ja innostaja

Iiris on luonteeltaan vastuunkantaja, joka ei epäröi pitää hauskaa. Tiimissä hän huolehtii hyvästä fiiliksestä ja siitä, että asiat rullaavat haluttuun suuntaan. Yhteiskunnallisen vaikuttamisen lisäksi Iiris kannustaa muita yrittäjänalkuja uskomaan itseensä ja ideoihinsa.

 

Mikä on taustasi?

Olen tämän porukan juniori. Olen opiskellut viestintää ja valtio-oppia Jyväskylän yliopistolla. Koen olevani jyväskyläläinen pitkällä vokaalin venytyksellä. Olen tehnyt töitä eri aloilla nuoresta asti. Minulla on paljon kokemusta eri työyhteisöistä ja työelämässä vaadittavista taidoista. Yhteisömanagerina huolehdin muun muassa siitä, että kaikilla on tilaa ilmaista ajatuksiaan.

Käsittelen asioita huumorin kautta, työssäni yritän pitää hommat virkeänä.

Innostun yhteistyöstä. En välttämättä ole itse se, joka itse menestyy, vaan olen mieluummin mahdollistaja ja toimin taustajoukoissa. Olen myös se, joka alkaa siivota puolta tuntia ennen, kuin bileet päättyvät. Tapanani on varmistaa, että asiat rullaavat.

Olen kilpaillut muodostelmaluistelussa ja valmentanut myös luistelijoita. Kilpaurheilu on auttanut minua tavoitteen asettamisessa ja antanut kokemuksen siitä, että jokaisella on joukkueessa oma tärkeä paikkansa. Myös onnistumisen hauskuus on jäänyt tärkeänä kokemuksena mieleen.

Yhteiskunnalliset teemat ovat minulle todella tärkeitä. Olen Eurooppanuorten puheenjohtaja. Eurooppanuoret ovat alle 35-vuotiaiden nuorten kansalaisjärjestö, jonka tarkoitus on tuoda Euroopan asioita lähemmäs nuoria. Yrittäjyyttä ajattelen sekä yhteiskunnallisen hyödyn että yksilöiden omien unelmien toteuttamisen näkökulmasta.

Tulevaisuudessa haaveilen siitä, etten jämähtäisi kaavoihin. Toivon, että tunnistaisin oman osaamiseni jatkossakin ja osaisin kehittää itseäni kohti unelmiani.

 

FAKTALAATIKKO: 

Ydinosaaminen: 

Viestintä ja tiedottaminen. Laaja-alainen ymmärrys yhteiskunnasta. Tiimityö. 

Aikaisemmat työnimikkeet: 

Killi-maskotti, korkeakouluharjoittelija, yhteisömanageri,  

Saavutukset: 

Valmistuin tavoiteajassa yliopistosta, vaikka vaihdoin pääainetta. Olen saanut paljon rohkeutta ja uskallusta omaan arkeeni. 

Mikä on ollut suurin oppisi? 

Olen uskaltanut kulkea omaa polkuani. Ja uskaltaa tehdä niitä asioita, mitkä itseäni kiinnostavat. Itku pitkästä ilosta ei ehkä pidäkään paikkaansa. Jos joku asia tuntuu hyvältä, niin se on yleensä silloin hyvä ratkaisu.  

Mikä on supervoimasi? 

Tunneäly. Se tarkoittaa minulle tilanteen lukutaitoa ja olemista samalla taajuudella vastapuolen kanssa. Minusta sanotaan usein, että olen todella positiivinen. Pyrin huomioimaan, että ilmapiiri olisi porukassa turvallinen. Pidän huolta, että kaikkien ajatukset tulevat kuulluksi.  

Mikä on voimalauseesi? 

Uskalla uskoa unelmiin. 

Mitä muut eivät sinusta tiedä? 

Perustin hiljattain oman osakeyhtiön, minusta tulee viestintäalan yrittäjä. Haaveilen myös omasta ajatushautomosta ja tieteen popularisoimisesta.   

----

Iiris on Yritystehtaan viestinnästä vastaava yhteisömanageri.

avatar

Paula Koivupalo

markkinointipäällikkö #markkinointi #tapahtumat #oppilaitosyhteistyö paula@yritystehdas.fi 040 759 9224

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT