Kehitä&kokeile | ideaasi | Tuotekehitysrahoituksella!

Tuo ideasi esille ja hae Tuotekehitysrahoitusta!

Onko sinulla loistava idea, jota haluaisit testata käytännössä? Estääkö rahoituksen puute kokeilun, proton rakentamisen tai selvityksen teettämisen? 500-1000€ suuruisen Tuotekehitysrahan tavoitteena on innostaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun, yliopiston ja Gradian opiskelijoita ja henkilökuntaa keksimään uusia tuotteita ja palveluja ja tuomaan niitä rohkeasti kokeiluun.

Ohjeet hakemiseen:

Tuotekehitysrahoitusta voi hakea neljä kertaa lukuvuodessa. Rahoituksen hakeminen tapahtuu erillisellä lomakkeella ja valmistelemalla ennakkoon projektista 10 min esitys, joka esitetään Yritystehtaan ja oppilaitosten henkilökunnasta koostuvalle arviointiraadille (noin 5-7 hlöä).

Voit tilata tarkemmat hakuohjeet sähköpostiisi:
(emme spämmää sinua muilla viesteillä)

 

 

Arviointiperusteet:

Tuotekehitysrahoitusraati arvioi keksintöjä/liikeideoita muun muassa uutuuden, keksinnöllisyyden ja liiketoimintapotentiaalin näkökulmista.  Raati arvioi myös projektisuunnitelman konkreettisuutta ja rahoituskohteita sekä idean omistajan sitoutumista projektiinsa ja tavoiteltavaan liiketoimintaan.

 

Hakeminen ei edellytä omarahoitusta.

 

Hae Tuotekehitysrahoitusraatiin!

Lisätietoa Tuotekehitysrahoituksen hakemisesta saat oman oppilaitoksesi yhteyshenkilöiltä.

JAMK

Riku Ojanperä

Vahvuus:

Liikeidean arviointi ja kehittäminen, franchising ja ketjuliiketoiminta, omistajanvaihdokset.

Supervoima:

(Kyyninen) huumori

Riku Ojanperä on kokenut liikeideoiden arvioija sekä kehittäjä. Kaikkiaan Riku on ollut arvioimassa ja kehittämissä 1500 liikeideaa, joten Rikulle on kertynyt monipuolista kokemusta ja osaamista liiketoiminnan eri osa-aloilta niin JAMKin lehtorina kuin yritysneuvojana Uusyrityskeskuksessa. Rikun erityisosaamiseen kuuluu myös erityisesti franchising- ja ketjuliiketoiminta sekä omistajanvaihdokset. Rikun supervoima on (kyyninen) huumori.

Riku Ojanperä

lehtori (johtaminen), yrittäjyyskoordinaattori, esihautomo- ja hautomovalmentaja JAMK

JUY

Riikka Reitzer

Riikka Reitzer

IPR erityisasiantuntija, Jyväskylän yliopisto

GRADIA

Petrikki Tukiainen

Petrikki Tukiainen

yrittäjyysasiantuntija, GRADIA Jyväskylän koulutuskuntayhtymä