Kehitä&kokeile | ideaasi | Tuotekehitysrahoituksella!

Tuo ideasi esille ja hae Tuotekehitysrahoitusta!

Onko sinulla loistava idea, jota haluaisit testata käytännössä? Estääkö rahoituksen puute kokeilun, proton rakentamisen tai selvityksen teettämisen? 500-1000€ suuruisen Tuotekehitysrahan tavoitteena on innostaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun, yliopiston ja Gradian opiskelijoita ja henkilökuntaa keksimään uusia tuotteita ja palveluja ja tuomaan niitä rohkeasti kokeiluun.

Ohjeet hakemiseen:

Tuotekehitysrahoitusta voi hakea neljä kertaa lukuvuodessa. Rahoituksen hakeminen tapahtuu erillisellä lomakkeella ja valmistelemalla ennakkoon projektista 10 min esitys, joka esitetään Yritystehtaan ja oppilaitosten henkilökunnasta koostuvalle arviointiraadille (noin 5-7 hlöä). Ilmoittautumisajan päätyttyä saat sähköpostiin tarkemmat ohjeet, kuinka esitys kannattaa valmistella. Katso tulevien Tuotekehitysrahoitusraatien ajankohdat täältä ja ilmoittaudu mukaan.

Arviointiperusteet:

Tuotekehitysrahoitusraati arvioi keksintöjä/liikeideoita muun muassa uutuuden, keksinnöllisyyden ja liiketoimintamahdollisuuksien näkökulmista. Hakeminen ei edellytä omarahoitusta.

Hae Tuotekehitysrahoitusraatiin!

Lisätietoa Tuotekehitysrahoituksen hakemisesta saat oman oppilaitoksesi yhteyshenkilöiltä.

JAMK

Riku Ojanperä

Vahvuus:

Liikeidean arviointi ja kehittäminen, franchising ja ketjuliiketoiminta, omistajanvaihdokset.

Supervoima:

(Kyyninen) huumori

Riku Ojanperä on kokenut liikeideoiden arvioija sekä kehittäjä. Kaikkiaan Riku on ollut arvioimassa ja kehittämissä 1500 liikeideaa, joten Rikulle on kertynyt monipuolista kokemusta ja osaamista liiketoiminnan eri osa-aloilta niin JAMKin lehtorina kuin yritysneuvojana Uusyrityskeskuksessa. Rikun erityisosaamiseen kuuluu myös erityisesti franchising- ja ketjuliiketoiminta sekä omistajanvaihdokset. Rikun supervoima on (kyyninen) huumori.

Riku Ojanperä

lehtori (johtaminen), yrittäjyyskoordinaattori, esihautomo- ja hautomovalmentaja JAMK

JUY

Erkki Kurkinen

Erkki Kurkinen

innovaatioasiantuntija, Jyväskylän yliopisto

GRADIA

Petrikki Tukiainen

Petrikki Tukiainen

yrittäjyysasiantuntija, GRADIA Jyväskylän koulutuskuntayhtymä